Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bidet moderne affjedring hvid keramik stjerne 50x35cm Made in Italy

Kode: BIDETSTAR
kr 3.322,12
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
50x35 cm
Leveringstider
20/25 arbejdsdage
Viadurini Bathroom
Bidet moderne affjedring hvid keramik stjerne 50x35cm Made in Italy
Bidet i suspenderet med keramiske parentes fisaaggio og hurtig fiksering inkluderet.
Den keramik i Star kollektion har et revolutionerende design, der kombinerer perfekte proportioner og former samt. En elegant kollektion med minimale linjer og minimalistisk design.

ITALIENSKE PRODUCENT
Produkterne i denne samling er lavet af   en vigtig italiensk mærke i badeværelset møbler verden. Det er en ung virksomhed med betydelig erfaring i produktion af designer håndvaske, der gennem årene har fokuseret sin opmærksomhed på sundhedsområdet produktion design, samt at det er en førende virksomhed i Italien til produktion af sundhed Deaktiveret. Design og producere sanitære keramik er hans mission, forfølger innovere, eksperimentere, og foreslå nye løsninger på markedet, og en original tilgang. News er den værdi og formål, ikke blot i produktdesign, men også i, hvordan man står over for markedet og dets vaner, ofte forældet og endnu oftere accepteret som uundgåelig. Virksomheden ønsker at genfortolke badeværelset og sit marked til nye, anderledes måde, foreslår dræn med designer støtte, suspenderede keramiske håndvaske, badekar og toiletter. En luksus du har råd til, bare fordi en ung, fleksibel og dynamisk. Der er store områder at udforske, selv for de mere intime og personlige rum af alt, badeværelset.

Hvor: virksomheden fremstiller sine egen serie af keramiske produkter i staboòo, EMTP gøre Civita Castellana (VT). Det keramik er en gammel kald, også på grund af den lette tilgængelighed ler til stede på det sted, og der gjorde af Civita Castellana, den jord, der er beskrevet af digtere og kunstnere gennem tiderne, en af ​​de produktionsdistrikter vigtigste i Italien.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter