3-personers udendørs sofa i vævet polyrattan - Charlie

  • Kode: CHARLIE2
kr 27.021,00 kr 33.776,27 -20%
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Væv
Strukturmateriale Polyrattan
Længde (cm) 210
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 85
Sædehøjde (cm) 45

3 personers udendørs sofa i håndvævet polyrattan.

3-personers sofaen i Charlie er lavet med en aluminiumsramme og håndvævet højkvalitets Rehau-mærket Polyrattan- fiber og er kendetegnet ved den tilspidsede form på armlænet og den let afrundede linje. Sæde- og rygpuder er inkluderet i standard hvidt stof.

Det raffinerede design , den meget høje kvalitet af materialerne , dens bugtede og vigtige former, gør den perfekt til indvendig og udvendig indretning. Takket være brugen af specielle materialer af høj kvalitet , er denne udendørs sofa ikke bange for dårligt vejr og pludselige temperaturændringer takket være certificeringen af de vævede fibre.
Formen på dens struktur gør det til et stedsegrønt, tidløst produkt.

Produkterne i denne kollektion er håndvævede, de kan have uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige finish:

  • Hvid vask
  • Bronze.

Tilgængelige størrelser:

  • Længde: 210cm ;
    Dybde: 90 cm ;
    Ryglæn Højde: 85 cm;
    Sædehøjde: 45 cm


NB : Sæde- og rygpuder medfølger. Det er muligt at bestille dem i en bred vifte af stoffer og farver. Pyntepuder er undtaget.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge den relevante formular " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter