3-personers havesofa i håndvævet polyrattan - Yoko

  • Kode: YOKO2
kr 24.372,91 kr 30.466,10 -20%
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Væv
Strukturmateriale Polyrattan
Længde (cm) 200
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 85
Sædehøjde (cm) 45

3 personers udendørs sofa i håndvævet polyrattan.

Den 3-personers udendørs sofa Yoko er lavet med en aluminiumsramme og manuel vævning udført af de bedste håndværkere i verden i høj kvalitet Rehau mærke polyrattan fiber. Denne sofa er kendetegnet ved det lineære og minimalistiske design , de firkantede linjer og raffinementet i vævningen. Sæde- og rygpuder i hvid medfølger .

Den raffinerede stil, den meget høje kvalitet af materialerne og dens buede former gør den perfekt til indvendig og udvendig indretning. Takket være brugen af specielle materialer af høj kvalitet , er denne udendørs sofa ikke bange for dårligt vejr og pludselige temperaturændringer takket være certificeringen af de vævede fibre. Det store sæde giver dig mulighed for komfortabelt at rumme op til 3 personer, det er faktisk perfekt til dine øjeblikke med hygge.
Formen på dens struktur gør det til et stedsegrønt, tidløst produkt.

Produkterne i denne kollektion er håndvævede, de kan have uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige strukturfarver:

  • bronze
  • hvid vask

Dens mål er:

  • Længde: 200cm ; Dybde: 90 cm ; Ryglæn Højde: 85 cm; Sædehøjde: 45 cm
NB : Puderne medfølger. Det er muligt at tilpasse dem i forskellige stoffer og farver. Pyntepuder er undtaget
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge den relevante formular " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter