2 eller 3 personers udendørs sofa i banantræ med hynder - Legolas

  • Kode: LEGOLAS3
kr 11947,38 kr 13274,86 -10%
Materiale Banan
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof

Udendørs sofa i forskellige størrelser i banan med hynder.

Udendørs 2 eller 3 personers sofa lavet i naturlig banan strengt håndvævet og udstyret med standard puder i standard " Ecru " finish.

Sofaen tilhører en hel kollektion der skiller sig ud for sine moderne toner både i sædernes design og i detaljerne aluminiumsbenene . På samme tid er den dog animeret af varmen fra naturlig vævning , lavet i hånden ved hjælp af en raffineret naturlig bananfletning .
Produkterne i denne kollektion egner sig til at indrette beskyttede udendørsrum såsom verandaer, altaner, terrasser, verandaer og lysthuse, hvilket giver liv til miljøer med unik varme og stil. De er også velegnede til ethvert indvendigt miljø .

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at garantere en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige størrelser :
  • 2 sæder : L 150 x D 82 x H 70;
  • 3 sæder : L 190 x D 82 x H 70.
Puder finish : Ecru.

Vedligeholdelse :
For korrekt rengøring af naturfibrene anbefaler vi brug af mikrofiberklude, neutrale rengøringsmidler og varmt vand.
Vi foreslår, at pudestoffet kun vaskes kemisk rent eller i hånden ved lav temperatur for at undgå krympning og bevare dets egenskaber.

NB : Hyndernes polstring fås i andre finish og materialer på forespørgsel. Pyntepuder er undtaget.
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro