4-personers sofa i teaktræ, rebvævning og hynder - Bellatrix

  • Kode: BELLATRIX1
kr 29.773,43 kr 37.216,73 -20%
Materiale teak, aluminium, Olefin/PP ROPE vævning og stof
Leveringstider 7/10 hverdage

Modulær havesofa i teaktræ, ryglæn af aluminium og Olefin/PP ROPE vævning og puder

Udendørs sofa lavet med 2 strukturer af teaktræ og 4 sædehynder i lysegrå olefinstof , 4 aftagelige aluminiumsryglæn og Olefin/PP ROPE vævning, ørkenmix finish .

Denne havesofa er en sand oase af udendørs afslapning , en invitation til at nyde skønheden og roen i din have. Dens rene og lineære design gør den til et alsidigt stykke, ideelt til at tilføje et strejf af elegance til ethvert udendørsrum. Den naturlige teakramme passer perfekt sammen med stoffets neutrale nuance og skaber en kombination af stil og naturlighed , der fanger essensen af udendørsliv.

De generøst polstrede puder sikrer maksimal komfort , mens de højkvalitetsstoffer giver optimal modstand mod atmosfæriske stoffer.

Det er et møbelelement, der afspejler design og sans for detaljer, aspekter, der værdsættes meget af de mest krævende kunder. Perfekt til de øjeblikke med pause, til at læse en bog eller til at byde venner og familie velkommen, denne sofa repræsenterer et praktisk og på samme tid sofistikeret valg, som forvandler haven til en forlængelse af huset.

Dimensioner:

  • træstruktur + sædehynder: længde: 180 cm x dybde: 90 cm x højde: 40 cm hver
  • ryglæn: længde: 85cm x dybde: 6,5cm x højde: 48cm
Flettetovene er af overlegen kvalitet. De er lavet af forskellige materialer, alle med særlige egenskaber til udendørsbrug: de sikrer høj modstandsdygtighed over for regn, salt, for tidlig misfarvning, skimmelsvamp. Mens der sikres høj mekanisk modstand, er det bedst at undgå kontakt mellem fiberen og spidse eller skærende genstande, som kan beskadige den irreversibelt. Til rengøring, hvor det er nødvendigt, anbefaler vi at bruge en blød børste og neutral sæbe med varmt vand.

Udvalgt teaktræ af indonesisk oprindelse, der kommer fra kontrollerede og bæredygtige fældningsskove (INDONESIANLEGALWOOD). Teaktræ er klassificeret som det mest værdifulde træ, der findes til udendørsmøbler. Det er ekstremt holdbart, stabilt, modstandsdygtigt over for atmosfæriske stoffer, svampe, angreb af parasitter og insekter. Indeholder høje niveauer af naturlige olier, som gør den modstandsdygtig og begrænser fugtoptagelsen. Over tid har teakmøbler, der udsættes for sol, regn, fugt osv., generelt en tendens til at blive sølvgrå i farven: Dette skyldes en overfladeoxidationsproces, som naturligt beskytter træet. Denne proces er rent æstetisk og beskadiger ikke træets struktur eller kvalitet. Fremkomsten af olie på overfladen af teakmøbler er en naturlig proces: Olien kan lække i løbet af de første måneder, mere eller mindre konsekvent afhængigt af miljøet, hvori møblerne er placeret. De naturlige olier, der findes i teaktræ, er det, der gør det til det bedste træ til udendørsmøbler.
Vi anbefaler ikke at placere nye teakmøbler udendørs i nærvær af porøse stengulve, i det mindste før processen med oliebelægning på overfladen er aftaget. Vi anbefaler ikke at efterlade puder i direkte kontakt med teak overflader under denne proces, da de højst sandsynligt vil blive plettet (stoffer farvet med naturlig teak olie kan stadig rengøres med mild sæbe og vand). Mængden af olie, der kommer ud af teaktræet i løbet af de første par måneder, vil være mere rigelig og derfor mere tilbøjelige til at forårsage pletter på overflader og stoffer.
Da teaktræ er et naturligt olieagtigt træ, er det ikke velegnet til maling. Enhver påført finish vil ikke klæbe ordentligt til overfladen og vil begynde at forringes efter et stykke tid. Vi anbefaler ikke brugen af træolie på teaktræ: det giver ikke yderligere beskyttelse, ja, et overskud af ekstern olie kan føre til dannelse af skimmelsvamp på de mørkfarvede overfladelag. Disse pletter kan så kun fjernes med aggressiv slibning.

Puderne er lavet med polyurethanskum og dacron polstring. Pudebelægningerne er altid lavet med specifikke udendørs stoffer (med foto-resistens og vandafvisende behandlinger og egenskaber). For at undgå krympning og for at bevare stoffets egenskaber anbefaler vi kun tør- eller håndrensning ved lav temperatur.

NB: 4 sædehynder, 2 ryghynder 80x50 cm, 2 hynder 40x40 cm og 2 ruller 70xdiam.15 cm medfølger. Puderne er alle i lysegrå finish, men det er muligt at tilpasse dem.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter