2 pladser sofa af polyethylen haven håndlavet Jonny

  • Kode: JONNY
kr 21349,28 kr 26686,60 -20%
Viser muligheder:
Foranstaltninger L.140 cm x s.75 cm x 75 cm x H. tot h. siddende 31 + 12 cm x 61 cm h.bracciolo
Leveringstider 15 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Produkt vægt 27
2 pladser sofa af polyethylen haven håndlavet Jonny
Jonny er en smuk 2-personers haven, design, bygget af dygtige håndværkere.
Jonny udgøres af en aluminiumsramme, med polyethylen struktur at være 5 mm rund, helt flettet i hånden, som findes i to forskellige nuancer: kaffe og honning.
Komplet med en polstring i polyurethanskum, Jonny er komplet med et sæde og et ryglæn Tempotest dækket af et stof, som også er tilgængelig i forskellige kromatiske variationer.
Jonny er aftagelig, let at rengøre og vaske, kendetegnet ved en vandresistens og UV-lys gør den velegnet til udendørs brug.
Bestående af bløde linjer, lidt "vintage". Stemningen er, at af 70'erne, med plottet, der går ned til jorden, og den karakteristiske blussede mod bunden.
Sans for detaljer, fletninger, der kendetegner det definerer sæde, armlæn og ryglæn.
For ekstra beskyttelse og holdbarhed, anbefaler vi brug af den særlige beskyttende dæksel, om vinteren, om natten eller i tilfælde af hyppige regnskyl.
Tag denne smukke sofa i din have og vælge polyethylen færdig du bedst kan lide!
Designer: Giuseppe Parigiani

Bemærk: Produktet leveres med Tempotest belægning fast i forskellige farvevarianter. Kontroller farvekort og i boksen angiver den ønskede finish kode fra dig!
For at modtage den Tempotest belægning mønstrede eller stribede anmodning prisfastsættelse til: clienti@viadurini.it


Puder medfølger:

- 1x Seat
- 1x Tilbage

Materialer:
- Aluminium
- Fiber Polyethylen HDPE (syntetisk fiber tilsvarende naturlige Rattan fiber med en stærk visuel og taktil lighed med naturlig fiber)
- Tempotest almindeligt stof

STOF Tempotest:
Den Tempotest stof er designet til en livsstil udendørs. Velegnet til haven, terrassen og poolen, dette materiale kombinerer styrke og ydeevne af farvet akryl stof og farve.
Disse stoffer er hydro og olieafvisende, rot-resistente, immune over for dannelse af mug og meldug, modstandsdygtig over for pletter, salt og fading UV-stråler, trods blød og behagelig at røre ved.
Vedligeholdelse og rengøring: tør eller kold maskine. Må ikke spinde. Jern uden damp. Tør ikke med elektriske apparater. Skyldes luftforurening, smog eller andre partikler kan afsættes på Tempotest stof, kan snavs af denne art simpelthen fjernes ved børstning af overfladen af ​​stoffet med en blød børste og derefter bruge en simpel sæbeopløsning. Efter børstning, skylles for at fjerne fuldstændigt sæbe. Undgå dannelsen af ​​lommer af vand og lad det tørre stoffet liggende udendørs før foldning. I vinterperioden er det tilrådeligt at opbevare den på et tørt sted med god ventilation. Dårlig vedligeholdelse kan kompromittere de vandafvisende egenskaber.

VIGTIGT: For det beskyttende dække prisfastsættelse anmodning til: clienti@viadurini.it

Viadurini i haven har en samling af udendørs produkter med et innovativt design.
Disse produkter indeholder i sig selv en af ​​de kunstarter blandt de ældste stadig ved, at væve fortiden med nutiden, en 'kunst lavet af teknik og viden, intuition og viden af ​​materialet og dets potentiale.
Indsamling, der dygtigt blander hjælpeprogram, kvalitet, skønhed og design, hyggelig og tiltrækkende på samme tid.
Produkter med stor funktionalitet, pålidelighed og vejrbestandighed.
En samling for at leve bedre i naturlig harmoni med vores plads, bliver det åbne rum et hyggeligt og stille rum under himlen, en oase af nydelse og afslapning!

Små ændringer FARVE ELLER DRIFT AF HVORDAN ER DIT unikke PRODUKTFUNKTIONER håndværk!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro