2 eller 3 personers udendørs sofa i Abaca med hynder - Lagertha

  • Kode: LAGERTHA3
kr 13.921,26 kr 17.401,51 -20%
Materiale Abaca
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof

Havesofa i forskellige størrelser i abaca med hynder.

2 eller 3 personers udendørs sofa lavet i håndvævet naturlig abaca med hynder inkluderet i standard " Ecru " finish og " chokolade " rør .

Sofaen tilhører en hel kollektion hvilket er gjort unikt af de afrundede armlæn med en cylindrisk form og en raffineret tæt vævning i naturlige abacafibre , der stammer fra banantræet . Sæderne er store og udstyret med komfortable hynder .
Produkterne i denne kollektion egner sig til at indrette beskyttede udendørsrum såsom verandaer, altaner, terrasser, verandaer og lysthuse, hvilket giver liv til miljøer med unik varme og stil.

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at garantere en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige størrelser :
  • 2 sæder : L 175 x P 90 x H 80;
  • 3 sæder : L 214 x P 90 x H 80.
Puder finish : Ecru med "chokolade" kant.

Vedligeholdelse :
For korrekt rengøring af den naturlige abaca-fiber anbefaler vi brug af mikrofiberklude, neutrale rengøringsmidler og varmt vand.
Vi foreslår, at pudestoffet kun vaskes kemisk rent eller i hånden ved lav temperatur for at undgå krympning og bevare dets egenskaber.

NB : Hyndernes polstring fås i andre finish og materialer på forespørgsel.
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter