2 eller 3 personers udendørs sofa i grå Kubù med hynder – Cerys

  • Kode: CERYS3
kr 11.775,45 kr 14.719,29 -20%
Materiale Kubu
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof

2 eller 3 personers havesofa i kubu med hynder.

Udendørs 2 eller 3 personers sofa lavet i håndvævet grå kubu med standard hynder inkluderet i standard " Ecrù " finish . Kubuen er et naturligt materiale blandt de mest modstandsdygtige blandt dem, der kan findes i naturen, men som altid forbliver meget let .

Sofaen tilhører en hel kollektion kendetegnet ved den naturlige grå kubu med lige linjer og et bredt sæde. Komfort og væsentlighed i en tidløs stil, der tager form takket være brugen af naturlige fibre , som naturen giver.
Produkterne i denne kollektion egner sig til at indrette beskyttede udendørsrum såsom verandaer, altaner, terrasser, verandaer og lysthuse, hvilket giver liv til miljøer med unik varme og stil. De er også velegnede til ethvert indvendigt miljø .

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige størrelser :
  • 2 sæder : L 147 x D 90 x H 82;
  • 3 sæder : L 147 x D 90 x H 82.
Puder finish : Ecru.

Vedligeholdelse :
For korrekt rengøring af naturfibrene anbefaler vi brug af mikrofiberklude, neutrale rengøringsmidler og varmt vand.
Vi foreslår, at pudestoffet kun vaskes kemisk rent eller i hånden ved lav temperatur for at undgå krympning og bevare dets egenskaber.

NB : Hyndernes polstring fås i andre finish og materialer på forespørgsel.
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter