Gratis udgifter

3 pers. eller Maxi havesofa i naturrattan med hynder - Keira

  • Kode: KEIRA3
kr 16837,20 kr 18707,99 -10%
Materiale Naturlig rattan
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof

Udendørs sofa i forskellige størrelser i naturrattan med hynder.

3-personers eller Maxi udendørs sofa lavet i naturlig Jungle håndvævet naturrattan med hynder inkluderet i standard "Ecru" finish og "chokolade" kant.

Sofaen tilhører en hel kollektion som skiller sig ud ved rammernes firkantede form , beklædt med en rustik vævning med en stærk æstetisk gennemslagskraft. Den manuelle forarbejdning og brugen af en speciel type naturlig rattan med iriserende toner - som minder om efterårets og underskovens toner - giver hvert stykke unikhed .
Produkterne i denne kollektion egner sig til at indrette beskyttede udendørsrum såsom verandaer, altaner, terrasser, verandaer og lysthuse, hvilket giver liv til miljøer med unik varme og stil.

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige størrelser :
  • 3 personers : L 215 x D 88 x H ryglæn 78
  • Maxi : L 260 x P 105 x H ryglæn 78
Puder finish : Ecru med "chokolade" kant.

Vedligeholdelse :
For korrekt rengøring af naturlig rattan anbefaler vi brug af mikrofiberklude, neutrale rengøringsmidler og varmt vand.
Vi foreslår, at pudestoffet kun vaskes kemisk rent eller i hånden ved lav temperatur for at undgå krympning og bevare dets egenskaber.

NB : Hyndernes polstring fås i andre finish og materialer på forespørgsel. Pyntepuder medfølger også.
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro