3-personers havesofa i teak- og rebvævning - Arjuna

  • Kode: ARJUNA2
kr 32993,72 kr 41242,17 -20%
Materiale Teak og reb
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof
Strukturmateriale Aluminium
Længde (cm) 225
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 83
Sædehøjde (cm) 44

3 personers havesofa i teaktræ og håndlavet rebvævning.

Denne udendørs sofa er lavet med en indvendig struktur i en epoxy pulverlakeret aluminiumsramme , med en teakbase og håndvævet VRO reb indsats. OG' komplet med sæde- og rygpuder i duegråt vandafvisende stof og hvide kanter.
Denne kollektion kombinerer skønheden i teaktræ med vævningens håndværk.

Dette supplement er et behageligt sæde til udendørs miljøer, der kombinerer komfort, praktisk og en behagelig æstetik og er perfekt til dem, der leder efter et produkt, der er lige så behageligt som det er elegant . Denne udendørs sofa er perfekt til at øge afslapningen af øjeblikke tilbragt udendørs på varme sommerdage.
Dens raffinerede design gør den til et perfekt supplement til at fuldende ethvert udendørs rum, både privat og kontrakt, med karakter og stil , der giver liv til en eksklusiv indretning med sans for detaljer.

Det udvalgte teaktræ af indonesisk oprindelse, der kommer fra kontrollerede og bæredygtige fældningsskove (INDONESIAN LEGAL WOOD). Teaktræ er klassificeret som det mest værdifulde træ, der findes til møbler
udendørs. Den er ekstremt holdbar, stabil, modstandsdygtig over for vejrlig, svampe, parasitter og insekter. Indeholder høje niveauer af naturlige olier, som gør den holdbar og begrænser fugtoptagelsen. Over tid har teakmøbler udsat for sol, regn, fugt osv. generelt en tendens til at blive sølvgrå. Dette skyldes en overfladeoxidationsproces, som naturligt beskytter træet. Denne proces er rent æstetisk og beskadiger ikke træets struktur eller kvalitet

Denne sofa har en råhvid vævning, mens den standard puder er duegrå med hvide kontrastfarve.

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Foranstaltninger:

  • 225 x 90 x 83 cm.
  • Sædehøjde 44 cm.


NB: alle hynder medfølger. Mulighed for at tilpasse puderne.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge den relevante formular " Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro