Made in Italy

2 -personers udendørs sofa i farvet polyethylen Fremstillet i Italien - juli

  • Made in Italy
  • Kode: LUGLIO2
kr 8.259,95 kr 10.324,90 -20%
Materiale Polyethylen
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Længde (cm) 165
Dybde (cm) 79
Højde (cm) 70

Udendørs sofa i uigennemsigtig farvet polyethylen fremstillet i Italien.

Havesofa i farvet polyethylen med mat finish, helt fremstillet i Italien. En elegant artikel, der tænker på milde temperaturer og klimaet i klar himmel, der er kendetegnet ved en særligt bølgende form og understreget af harmoniske linjer . Resultatet er den perfekte syntese mellem komfort og design og sikrer et indbydende sæde, der simulerer fornemmelsen af en varm omfavnelse, ideel til at tilbringe øjeblikke i total afslapning. Perfekt til at færdiggøre udendørs eller indendørs miljøer med personlighed både traditionelt og moderne og urbane, hvor det spiller på kontrasterende æstetik til et eksklusivt og raffineret møbel .

Tilgængelige strukturfinisher:
  • Hvid;
  • due grå;
  • mahogni;
  • sand;
  • perle sort.
Vedligeholdelse og rengøring : undgå ophobning af støv og snavs på overfladerne. Rengør med jævne mellemrum med en våd svamp og et neutralt flydende vaskemiddel, skyl med vand og tør med en klud. Undgå at bruge rengøringsmidler eller rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler eller ethylalkohol. Kontinuerlig og langvarig udsættelse for sollys kan forårsage ændring af farve og original finish af varen.

NB : det er muligt at anmode om det praktiske jordfiksingssystem og det tørrede sandkit for at give produktet større stabilitet.
Kontakt os for mere information eller et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om oplysninger ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter