Made in Italy

Artisan Venice Glass Lysekrone med 6 lys fremstillet i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kode: BERNADETTE
kr 31515,77 kr 35017,54 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 71
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 140

6 lysekrone i venetiansk glas og forkromet metal, håndlavet i Italien.

Fin 6-lys lysekrone håndlavet i Italien i venetiansk glas med krystalfinish og detaljer i poleret forkromet metal . Fra et vidunderligt spil af kurver og transparenter , af metaldetaljer og strenge dekorationer, fødes et møbleringstilbehør med en stærk dekorativ værdi, der tilpasser sig med smag og personlighed til moderne miljøer samt til klassisk interiør, der viser sig alsidig på trods af det kreative design . De originale glasudviklinger demonstrerer det utrolige håndværk, der giver ægte kunstværker liv, der er i stand til at forbløffe takket være deres scenografiske sjæl .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro