Made in Italy
Gratis udgifter

16 lys håndlavet lysekrone fra venetiansk glas, fremstillet i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kode: AGUSTINA5
kr 157312,51 kr 174791,73 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 152
Dybde (cm) 152
Højde (cm) 224

16 lysekrone i Venedigglas og 24k guld, håndlavet i Italien.

Majestic og elegant lysekrone til 16 lys håndlavet i Italien i Venedig glas krystal slut med 24 karat indsætter varm anvendes under bearbejdning med guld metal detaljer eller klarsynet. En eksklusiv møbleløsning med en stærk visuel indflydelse, der er i stand til at berige store værelser med et hidtil uset kontrastspil, der skaber subtile referencer til fortidens æstetiske tradition . For at understrege værdien og værdien af denne lysekrone er de guldindsatser, der giver liv til en raffineret atmosfære, der er ideel til klassisk interiør, men også til moderne rum, hvor den beriger de omgivende møbler med en imponerende romantisk personlighed .

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 16 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro