Made in Italy

6 lys håndlavet lysekrone fra Venedig, lavet i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kode: BERNADETTE1
kr 34072,36 kr 37858,16 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 90
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 100

Håndlavet lysekrone med 6 lys i glas og metal i Venedig, fremstillet i Italien.

Raffineret 6-lys lysekrone håndlavet i Italien i ravfarvet venetiansk glas med detaljer i skinnende gyldent metal . Det dygtige håndværk blander sig med moderne elementer for at give liv til en original glasudvikling, der er i stand til at fuldføre moderne rum samt klassiske miljøer med sin stærke dekorative værdi. Det vidunderlige strejf, som de hængende dråber giver, skaber illusionen om ægte regn, hvilket øger den æstetiske side af det vidunderlige produkt takket være dets scenografiske personlighed .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro