Made in Italy

12 lys Venedig glas lysekrone håndlavet i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kode: AGUSTINA4
kr 92.195,21 kr 115.244,03 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 148
Dybde (cm) 148
Højde (cm) 220

Håndlavet lysekrone med 12 lys i Venedig glas og metal, fremstillet i Italien.

Majestætisk og imponerende lysekrone med 12 lys fremstillet i Italien i Venedig i håndbearbejdet glas i mælkehvid og krystalfinish med detaljer i poleret krommetal . Et design sammensat af bølgende og dynamiske linjer, der udvikler sig til en særligt omsluttende lodret silhuet for et resultat, der er i stand til at karakterisere nutidige miljøer eller klassiske rum. For at berige dets æstetik med personlighed og elegance er de buede arme, der gør det muligt for lyset at bevæge sig i forskellige retninger og belyse miljøet med en vidunderlig scenografisk effekt .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter