Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Indendørs kurve til hunde og katte, lavet i Italien

Enhver, der har en hund tager sig af hans helbred. Hengivenhed, cuddles og opmærksomhed er afgørende for at gøre livet bedre din hvalp. Lige så vigtigt det er at skabe "en eksklusiv rum" at være i stand til at hvile. Kennelen er hvad der giver dit kæledyr et afsides lille sted, hvor man kan slappe af uforstyrret.

Af disse grunde, tidspunktet for det valg, vi er nødt til at huske på flere faktorer:

Dimensionerne. Den første faktor at overveje, er størrelsen af ​​kennel. Faktisk bør det ikke være for lille, men ikke for stor. Faktisk kan for meget plads forhindre hunden til at føle sikker samt et tab af varme, især om vinteren. Hvad skal man gøre for at bestemme den rigtige størrelse? Det skal sikre, at hunden er i stand til at stå inde i kennel og gøre en tur på sig selv. Hvis det er en hvalp, skal du spørge om størrelsen, der vil have som voksen.

Materialer. For valg af materiale skal overveje placeringen af ​​reden, uanset om eksterne eller interne. På markedet er der mange modeller af forskellige materialer: træ, plast eller metal perfekt til udendørs. For dem, der ønsker at holde hundehus inde i huset, kan du vælge en blød hund seng, læder, eller slankere læder. Kennelen kan erstattes med en kurv eller et indhegnet område i haven med hendes foretrukne objekter. Træ er absolut den, der giver større isolering: køligt om sommeren og varme om vinteren. Behandlet træ - med naturlige stoffer - ikke skadelige for sundheden af ​​hunden; Det er en lugtfri materiale, der let rengøres. Mens den ulempe af plast eller metal er kenneler, der ikke er egnet til at for høje temperaturer, såvel som dem af metal. I metal kenneler, det er godt at sætte en pude eller tæppe til at gøre dem mere behageligt ..

Struktur. Indgangen af ​​kennelen kan være foran eller side. Det vigtige er, at det er godt beskyttet mod ydre atmosfæriske stoffer såsom regn, vind .. Med hensyn til taget, hvis det skrånende giver vand til at gå ned. Soltaget tillader nem vedligeholdelse og rengøring af kennelen. Strukturen af ​​kennel er vigtigt, at både isolator og hævet fra jorden omkring 8 cm.
I vores online shop du kan finde kenneler til hunde / katte virkelig elegant. Og 'Wesly kennelen til hunde og katte i bundet læder, helt håndlavede af italienske håndværkere Masters. Det præsenterer en original form, der ligner en sky. Plads til kreativitet da! Du kan vælge farven på reden, men også puder, blød og fås i mange flotte fantasier.

Den personalisering af kennelen for din drøm slutter ikke her; Faktisk kan du bestille kennelen på størrelsen af dit valg!

Takket være denne smukke hundehus også vores loyale venner kan nyde raffinement og frem for alt den høje kvalitet af Made in Italy!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies