Made in Italy

6 lys venetiansk lysekrone, håndlavet i Italien - Antonietta

  • Made in Italy
  • Kode: ANTONIETTA
kr 27.021,00 kr 33.776,27 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 90
Dybde (cm) 90
Højde (cm) 175

6-lys lysekrone håndlavet i Italien i venetiansk glas.

Original lysekrone lavet helt i hånden i Italien i Venedig glas med mælkehvid krystal finish med detaljer i børstet guld finish metal . En møbleløsning, der kombinerer den tidløse elegance af håndlavet glas og metalelementernes modernitet for et resultat med en stærk visuel effekt, der er i stand til at belyse moderne og klassiske rum med personlighed. De buede linjer, der understreger hele figuren, giver æstetikken i dette produkt en følelse af dynamik for et resultat, der fortæller dets identitet med beslutning, enkelhed og elegance.

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 40W G9

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter