Made in Italy

Ametystfarvet venetiansk lysekrone med 9 lys fremstillet i Italien - Antonietta

  • Made in Italy
  • Kode: ANTONIETTA1
kr 34376,65 kr 42970,81 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 100
Dybde (cm) 100
Højde (cm) 175

Håndlavet lysekrone med 9 lys lavet i Italien i Venedig glas.

Original lysekrone håndlavede i Italien i Venedig i ametyst slut glas med metal detaljer i børstet sort nikkel finish. Et design, der blev født og inspireret af formen på den klassiske venetianske lysekrone, der blev genoptaget i henhold til en ny geometrisk profil for et eksklusivt og avantgardistisk resultat . Glasens elegance kombineres med moderne metaldetaljer, der giver liv til en møbleringsløsning, der er udtænkt og udtænkt, både for at belyse klassiske rum og for at berige moderne miljøer, hvor en vidunderlig raffineret atmosfære skabes ved at spille på kontraster. Brug af farve øger og understreger endnu mere dets værdi og originalitet og giver liv til en skulptur, der fortæller sin sjæl med beslutning, enkelhed og elegance.

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 9 x MAX 40W G9

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro