Made in Italy

Artisan Lysekrone med 21 lys i venetiansk glas, fremstillet i Italien - Diamonique

  • Made in Italy
  • Kode: DIAMONIQUE2
kr 72.635,20 kr 90.793,98 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 102
Dybde (cm) 102
Højde (cm) 162

21 lysekrone i håndlavet venetiansk glas og metal, fremstillet i Italien.

Imponerende og raffineret lysekrone med 21 lys, håndlavet i Italien i krystalklar Venedig- glas med detaljer og indsatser i poleret metal i kromfinish. Fra mødet mellem buede linjer og voluminøse former fødes et ekstremt raffineret belysningstilbehør, der er kendetegnet ved store glasbuer, der øger dets værdi og beriger dets æstetik. På dem finder vi et diamantmønster opnået ved at præge strukturen på glasset, mens det er varmt og således lade lyset glide mellem rillerne og spejle sig selv på metalelementerne for et spektakulært refleksionsspil .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 21 x MAX 40W G9

NB : lysekronen den fås i en bred vifte af forskellige farver, og når den er håndlavet, kan den tilpasses fuldstændigt også i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter