Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Med Viadurini Gennemsøg og Køb i Total Sikkerhed

Viadurini en af ​​de få e-handel italienske SSL-certifikater.

Hvis du surfer på internettet du har fundet det produkt, du ledte til en meget attraktiv pris ...
Er du klar til at fortsætte med online køb.
Men du rette præget af frygt for at indtaste data i dit kreditkort.
Du har ret, men med Viadurini du ikke har nogen frygt.

I virkeligheden er der ikke noget værre end at blive snydt online og være på ublu gebyrer for papir aldrig udgifter os. Hvordan kan det ske? Hvis du køber ind i usikre sites, kan vores papir blive opfanget af tredjemand og anvendes uden bremser! Ud over den skade eller skade. Hvorfor at undgå, at vores konto er helt udtørrede, vi er nødt til at komme i gang med det samme og spærre kortet hurtigst muligt. Så, for at gøre tingene værre, du har at miste timer til at indgive en klage til Postal Politi og ... sidst men ikke mindst ... håb om tilbagebetaling af vores bank. Kort sagt, en virkelig katastrofe.

E-handel Viadurini virkelig beskytte sin klient. Det gør den ved at sikre maksimal sikkerhed i købet. Viadurini besidder alle nødvendige certificeringer at shoppe online uden bekymringer. Og det gør det en af de få e-handel i Italien meget sikker.

Så slap af, tage lidt tid til at gennemse vores online katalog af det produkt du er på udkig efter ... og når du finder det, købe det uden problemer!

Med Viadurini browsing og mere end sikkerhedsmæssige køb.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies