Made in Italy

7 italienske rustfri stålknive, Berti eksklusivt til Viadurini - Alessano

  • Made in Italy
  • Kode: ALESSANO
kr 12.794,41
Materiale rustfrit stål
Leveringstider 5/8 arbejdsdage

Sæt med 7 knive af høj kvalitet fremstillet i Italien.

Æske med 7 vigtige knive til opskæring af 450 italienske oste:
Græsareal: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: krydret asiago, hård bh, bitto, provolone, meget gammel toma, montasio, calcagno og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: Skæring af hårde oste pålægger en vis kraft for at overvinde modstanden, der modsætter konsistensen af dejen. Den højre kniv skal have et tyndt kniv at skære, men bred og stærk for at modstå skæreindsatsen og adskille de tørre ansigter godt. Det er nødvendigt at koncentrere indsatsen på håndtaget og kun i tilfælde af ekstrem modstand hjælp med den anden hånd, også ved at trykke på bagsiden af bladet. Men vær forsigtig! For at undgå, at dejen flosses, skal snittet være afgørende og godt kalibreret uden glidende handlinger ved at få bladet til at trænge vinkelret på støttefladen og falde nedad med konstant tryk. Carver bliver nødt til at fremstille sin handling på en afbalanceret måde, så bladet trænger perfekt vandret ind for at forhindre, at ostepastaen bryder i slutningen af snittet.

Den semi-hårde: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: fontina, raschera, frisk toma, emmenthal, ung asiago, siciliansk canistrato og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: Den halvharde konsistens af mejeripastaen kræver en praktisk, let tung kniv, der er struktureret på en sådan måde, at osten tørres uden at forårsage skader på de skårne vægge, hvilket kan ske med en kniv med for meget bredt og tykt blad. Samtidig skal bladet være i stand til at skære ind i skorpen, som generelt er mere markant konsistent end den indvendige dej. Af denne grund er bladets form let buet i midten og konfigurerer sig selv som en gennemtrængende kil. Denne genstand kan blive til en sav med en kort tværgående bevægelse, når skorpen er for stærk. Dette gør det muligt for carver at bruge det samme pres nøjagtigt for at undgå skadelige former for sænkning af den underliggende del. Det tryk, der udøves på bladet, skal derfor være beskedent og betjenes vinkelret på støttefladen for at undgå uhensigtsmæssig bøjning.

Pastemolli: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: gorgonzola, mozzarella, robiole, quartirolo-ost fra Val Camonica, murianengo, panerone og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: Knivbladet til bløde eller bløde oste skal skære dejen uden at klæbe til den og adskille de tørrede ansigter på en klar måde uden at bøje eller knuse. Carver skal skære beslutsomt med en bevægelse, der oprindeligt er skråtstillet til støtteoverfladen, hvilket danner et omdrejningspunkt på knivens terminale del og betjener resten af bladet vinkelret på støtteoverfladen, men i en roterende retning. I hypotesen om, at dejen er for øm, ikke ønsker at den smøres med kniven og rives forfærdeligt, vil jeg forklare en hemmelighed, men fortæl ikke nogen: Fugt bladet med en fugtig klud for at reducere friktionen så meget som muligt og gør det lettere at glide på den ømme dej.

Kompakten: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: denne type kniv bruges generelt til oste med en meget høj og afrundet side, såsom bordparmesan, alderen pecorino romano, fiore sardo, siciliansk canestrato, moden castelmagno, gavoi og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: det er en kniv, der perfekt kan erstatte knivserien med mandelblad, hakket mandel, naglet hjerte, der bruges til at gravere og dele kompakt, hård, kornet eller kridtagtig pasta. Spidsen skal sidde fast på skorpen og derefter med et ensartet og stærkt tryk efter trækningen af bladets kant, skæres dejen, og den løsnes forsigtigt.

Trapezium: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: emmenthal, provolone, canestrato fra Puglia, siciliansk pecorino, fossa di Sogliano-ost, blød pecorino og andre hårde og semi-hårde oste, men med høje sider og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: udskifter den klokkeformede, skovl, omvendte kolbe og emmenthalformede knive. Dens funktion er at gravere hårde eller halvharde oste fra siderne ved hjælp af høj og form med en betydelig diameter eller ved skiver, der vises på bordet med mere eller mindre lignende faste konfigurationer. Det tryk, der udøves af udskæreren, er alt sammen koncentreret i håndtaget og lodret i forhold til støttefladen for at tørre pastaen perfekt vinkelret på skallen i en klar og uden forsinkelse i overensstemmelse med det princip, der er formuleret af monsieur Jean Francois Guillontin.

Spatelen: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: alle de meget ømme oste at sprede. Sådan bruges denne kniv: spatlen med et stålblad, selvom det er mindre raffineret end de gamle i knogler eller elfenben, er mere fleksibelt og blødt og bruges bedre til at sprede meget ømme mejeripastaer. Vi kan også bruge det som et skærekniv, fordi det, selvom det ikke har nogen kant, er så tyndt, at det kan skære uden at knække nogen form for ost.

Buen: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: stracchino, robiola, blød taleggio, bossolasco, friske geder, crescenza, romersk og Piacenza ricotta, seiras, frisk tomini og primo salg og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: I de fattige bondekantiner i det nordlige Italien var polenta i en ikke så fjern tid hovedmåltidet. For at skære en skive blev der generelt brugt en tråd af garn eller hamp eller tarm, fastgjort i de to ender med to træpinde. Dette værktøj blev også brugt til at skære, når der var, og det var en stor fest, en smørpind eller en tometta med frisk ost eller en seiras, der således mesterligt smagede den beskedne mad. I stedet for den enkle tråd var der undertiden et mere sofistikeret værktøj, der var født af opfindsomheden hos en eller anden hyrde. Det var en bue dannet af et elastisk træ (pil, hasselnød, blomme eller rush) strakt af tråden, der således tillod en mere sofistikeret snit og gav en vis stil til det beskedne bord i huset. Jeg tænkte derfor på at foreslå buen i sin oprindelige og ukendte skikkelse som en hyldest til bondetraditionen, til de mange margari, der brugte den, fordi jeg er overbevist om at skære en frisk, håndværksmæssig tometta, en stadig varm ricotta, med dette så enkle men så genial såvel som at foreslå en atavistisk og næsten opofrende ritual, vil han tilskynde maitre coupeur til at tage en mere omhyggelig handling: skiven frigiver mere intense smag, så den kan smages i sin maksimale duft.

Knivene opnås ved laserskæring fra plader af specialskærestål, hvilket giver en meget høj kvalitet på bladet (fin og bestilt kornstørrelse uden smedning). Lavet med en fuld tang, dvs. bladet er et enkelt stykke, der krydser hele håndtaget, de har overfladefinishen på satinbladet. Produceret udelukkende i hånden i små mængder og uden arbejdsdeling, dem, der initierer dem, afslutter dem: på hvert blad finder du initialerne til den håndværker, der lavede dem.

Buen er i rush og galvaniseret jerntråd det kan ikke vaskes i opvaskemaskinen, og en hurtig håndvask med øjeblikkelig tørring anbefales. Varmebehandlingen inkluderer også underkøling ved -80 ° C for at sikre maksimal skærekapacitet og varighed.
Versionerne med plexiglashåndtag er opvaskemaskine sikre, fordi alle vores plexiglas håndtag gennemgår en særlig stabiliseringsproces, der gør dem opvaskemaskine sikre. Produceret med højkvalitetsskærestål kan de kun anbringes i opvaskemaskinen i Plexiglas-håndtagsversionen, men det er godt at blive informeret om de mulige konsekvenser:
1. opvaskemaskinen får alle genstande, der vaskes i den, til at ældes hurtigt.
2. jo flere kvalitetsskærestål er, jo mindre rustfri er de.
3. knivene kan farves med små rødlige pletter eller store blålig glorier:
til. hvis det efterlades til at dræne eller tørre i opvaskemaskinen
b. hvis den efterlades snavset i lang tid efter brug
c. hvis vaskevandet er rig på jern
4. god håndvask og omhyggelig tørring efter vask er hemmeligheden bag at holde dine knive bedst
5. Håndvask og øjeblikkelig tørring er obligatorisk for knive med håndtag i horn, træ eller andre naturlige materialer.
6. Vask ikke med aggressive rengøringsmidler eller vand ved temperaturer over 60 ° C.

Mål:
- fulde tangknive
- vægt: 909 gr.
- rustfrit stålblad
- håndtag: buksbom
Email Newsletter
Newsletter