Made in Italy

3 Ostknive i rustfrit stål, Berti eksklusiv til Viadurini - Asiago

  • Made in Italy
  • Kode: ASIAGO
kr 3.210,52
Materiale rustfrit stål
Leveringstider 5/8 arbejdsdage

Sæt med 3 knive Berti-osteceremoni eksklusivt til Viadurini, høj kvalitet lavet i Italien.

Æske med 3 knive til servering af alle oste på bordet:
Compact: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: denne type kniv bruges generelt til oste med en meget høj og afrundet side, såsom bordparmesan, alderen pecorino romano, fiore sardo, sicilian canestrato, moden castelmagno, gavoi og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: det er en kniv, der perfekt kan erstatte knivserien med mandelblad, hakket mandel, naglet hjerte, der bruges til at gravere og dele kompakt, hård, kornet eller kridtagtig pasta. Spidsen skal sidde fast på skorpen og derefter med et ensartet og stærkt tryk efter trækningen af bladets kant, skæres dejen, og den løsnes forsigtigt.

Semidure: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: fontina, raschera, frisk toma, emmenthal, ung asiago, siciliansk canistrato og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: Den halvharde konsistens af mejeripastaen kræver en praktisk, let tung kniv, der er struktureret på en sådan måde, at osten tørres uden at forårsage skader på de skårne vægge, hvilket kan ske med en kniv med for meget bredt og tykt blad. Samtidig skal bladet være i stand til at skære ind i skorpen, som generelt er mere markant konsistent end den indvendige dej. Af denne grund er bladets form let buet i midten og konfigurerer sig selv som en gennemtrængende kil. Denne genstand kan blive til en sav med en kort tværgående bevægelse, når skorpen er for stærk. Dette gør det muligt for carver at bruge det samme pres nøjagtigt for at undgå skadelige former for sænkning af den underliggende del. Det tryk, der udøves på bladet, skal derfor være beskedent og betjenes vinkelret på støttefladen for at undgå uhensigtsmæssig bøjning.

Pastemolli: Hvilke oste der skal skæres med denne kniv: gorgonzola, mozzarella, robiole, quartirolo-ost fra Val Camonica, murianengo, panerone og alle oste med lignende egenskaber. Sådan bruges denne kniv: Knivbladet til bløde eller bløde oste skal skære dejen uden at klæbe til den og adskille de tørrede ansigter på en klar måde uden at bøje eller knuse. Carver skal skære beslutsomt med en bevægelse, der oprindeligt er skråtstillet til støtteoverfladen, hvilket danner et omdrejningspunkt på knivens terminale del og betjener resten af bladet vinkelret på støtteoverfladen, men i en roterende retning. I hypotesen om, at dejen er for øm, ikke ønsker at den smøres med kniven og rives forfærdeligt, vil jeg forklare en hemmelighed, men fortæl ikke nogen: Fugt bladet med en fugtig klud for at reducere friktionen så meget som muligt og gør det lettere at glide på den ømme dej. Denne kniv er i slutningen af klingen udstyret med en lille gaffel, der er nyttig til servering af de tilberedte portioner.

Knivene opnås ved laserskæring fra plader af specialskærestål, hvilket giver en meget høj kvalitet på bladet (fin og bestilt kornstørrelse uden smedning). Lavet med en fuld tang, dvs. bladet er et enkelt stykke, der krydser hele håndtaget, de har overfladefinishen på satinbladet.
Produceret udelukkende i hånden i små mængder og uden arbejdsdeling, dem, der initierer dem, afslutter dem: på hvert blad finder du initialerne til den håndværker, der lavede dem. Varmebehandlingen inkluderer også underkøling ved -80 ° C for at sikre maksimal skærekapacitet og varighed.

Versionerne med plexiglashåndtag er opvaskemaskine sikre, fordi alle vores plexiglas håndtag gennemgår en særlig stabiliseringsproces, der gør dem opvaskemaskine sikre. Produceret med skærestål af høj kvalitet , kan de kun anbringes i opvaskemaskinen i Plexiglas-håndtagsversionen, men det er godt at blive informeret om de mulige konsekvenser:
1. opvaskemaskinen får alle genstande, der vaskes i den, til at ældes hurtigt.
2. jo flere kvalitetsskærestål er, jo mindre rustfri er de.
3. knivene kan farves med små rødlige pletter eller store blålig glorier:
til. hvis det efterlades til at dræne eller tørre i opvaskemaskinen
b. hvis den efterlades snavset i lang tid efter brug
c. hvis vaskevandet er rig på jern
4. god håndvask og omhyggelig tørring efter vask er hemmeligheden bag at holde dine knive bedst
5. Håndvask og øjeblikkelig tørring er obligatorisk for knive med håndtag i horn, træ eller andre naturlige materialer.
6. Vask ikke med aggressive rengøringsmidler eller vand ved temperaturer over 60 ° C.

Mål:
- fulde tangknive
- vægt: 201 gr.
- rustfrit stålblad
- håndtag: rød plexiglas
Email Newsletter
Newsletter