Made in Italy

2 loft lys i moderne design polypropylen Debby 45cm, diameter

  • Made in Italy
  • Kode: DEBBY890
kr 1.869,65 kr 2.337,06 -20%
Foranstaltninger Diameter 45 cm H14,4
Leveringstider 7 hverdage * leveringstiden kan stige, hvis varen ikke er til stede på lageret.
2 loft lys lampshade polypropylen og anstand ledninger, O45, Debby
Loftslampe 2 lyser med cylindrisk lampeskærm i hvid polypropylen med perle dekoration ledninger. Struktur methacrylat spectrall færdig og satin. Hvid Detaljer.

E27
Pærer: 2 x 42 W max - E27 HGS (ikke inkluderet).

italienske producent
Denne artikel er lavet af et firma, der siden 1997 kombinerer ideer, materialer og stil til at skabe elementer til livet af alle dage. Design bliver praktisk og økonomisk overkommelig, dagligdags bliver en ekstraordinær oplevelse, genfortolke begrebet lys og rum.
Ved hjælp af materialer såsom acryl, polycarbonat, træ og termofuse materialer og genanvendt plast, kombineret med en blanding af erfaring og kreativitet, er de formede artikler med et unikt design, men stadig funktionel. Lamper suspension design, moderne loft, væglamper, bordlamper og gulvlamper ... møbler er designet til at generere spænding og provokere en umiskendelig følelse af velvære.
Filosofien bag virksomheden er "godt design": en filosofi, en tanke, en anden måde at leve på og en ny måde at nyde deres kreationer ambiente.Nascono så let design, essentiel og bæredygtigt, at komme ind i hjem på verdensplan.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter