Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3 loft lys moderne design polypropylen Debby, 60 cm i diameter

Kode: DEBBY891
kr 3.375,44
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
Diameter 60 cm H14,4
Leveringstider
7 hverdage * leveringstiden kan stige, hvis varen ikke er til stede på lageret.
Viadurini Lighting
3 lys loftet lampeskærm lavet af polypropylen og anstændighed ledninger, Ø60, Debby
Loftslampe 3 lys med cylindrisk lampeskærm i hvid polypropylen med perle dekoration ledninger. Struktur methacrylat spectrall færdig og satin. Hvid Detaljer.

E27
Pærer: 3 x 42 W max - E27 HGS (ikke inkluderet).

italienske producent
Denne artikel er lavet af et firma, der siden 1997 kombinerer ideer, materialer og stil til at skabe elementer til livet af alle dage. Design bliver praktisk og økonomisk overkommelig, dagligdags bliver en ekstraordinær oplevelse, genfortolke begrebet lys og rum.
Ved hjælp af materialer såsom acryl, polycarbonat, træ og termofuse materialer og genanvendt plast, kombineret med en blanding af erfaring og kreativitet, er de formede artikler med et unikt design, men stadig funktionel. Lamper suspension design, moderne loft, væglamper, bordlamper og gulvlamper ... møbler er designet til at generere spænding og provokere en umiskendelig følelse af velvære.
Filosofien bag virksomheden er "godt design": en filosofi, en tanke, en anden måde at leve på og en ny måde at nyde deres kreationer ambiente.Nascono så let design, essentiel og bæredygtigt, at komme ind i hjem på verdensplan.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter