18-delt servise i farvet stentøj og porcelæn - Entre

  • Kode: ENTRE
kr 1.446,66 kr 1.808,33 -20%
Tidligere pris: kr 1.808,33
Materiale porcelæn og stentøj
Foranstaltninger Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm / Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm / Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj

18 tallerkener af porcelæn og stentøj . 6 bordpladser i 6 forskellige dekorationer i pakken. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener .

Fejr glæden ved farver og banketters kunst med dette sæt på 18 fade , der kombinerer porcelænets delikate skønhed med stentøjets solide elegance. Hver ret er en hymne til livligt og muntert design , med design, der minder om majolika-keramik, fuld af klare farver og indviklede mønstre , der fanger øjet og varmer atmosfæren ved hvert møde ved bordet.

De geometriske og blomsteragtige former på retterne er en triumf af middelhavsstil , rig på grønne , gule , blå og orange farver, der bringer solens varme og havets friskhed ind i dem. De mange forskellige farver og design gør hver tallerken ikke bare til et bordobjekt, men et sandt kunstværk , der er i stand til at forvandle hvert måltid til en fest for sanserne .

Disse tallerkener er modstandsdygtige og funktionelle og er perfekte til både hverdagsbrug og særlige lejligheder, hvilket symboliserer kvalitet og tradition .

Dimensioner:
  • Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm (vægt 700 g)
  • Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm (vægt 500 g)
  • Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm (vægt 300 g)
NB: Tåler opvaskemaskine. Kan bruges i mikroovn.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter