18-delt middagsservice inspireret af italienske skønheder - Pres

  • Kode: PRES
kr 1.446,66 kr 1.808,33 -20%
Tidligere pris: kr 1.808,33
Materiale porcelæn og stentøj
Foranstaltninger Middagstallerken Ø 27 x højde 3 cm / Dyb tallerken Ø 20 x højde 6 cm / Frugttallerken Ø 19,5 x højde 2 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj

18 tallerkener af porcelæn og stentøj . 6 bordpladser i 6 forskellige dekorationer i pakken. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener .

Åbn dørene til tradition og innovation med denne 18-plade service , en perfekt kombination af raffinement af porcelæn og robusthed af stentøj . Disse tallerkener er en rejse gennem ophøjelsen af et mønster, der minder om gammel majolica i en fusion af intense blå og solrige farver , pyntet med strejf af grønt og orange , der minder om keramikken fra Vietri.

Hver detalje, der indrammer disse unikke stykker, og designenes livlighed, er designet til dem, der sætter pris på kvalitet og sofistikeret design . De mange forskellige motiver, der gentager Middelhavets flora og fauna, blander sig i en palet, der inviterer til kreativitet og personligt udtryk i bordets opstilling.

Disse tallerkener er perfekte til brug i hjemmet såvel som i kontraktrum . De er et udtryk for elegance og historie , der modstår tid og mode, ideel til dem, der ønsker at tilbyde deres gæster en oplevelse, der går ud over den simple handling at spise, forvandle den ind i et øjeblik med deling og skønhed .

Dimensioner:
  • Middagstallerken Ø 27 x højde 3 cm (vægt 700 g)
  • Dyb tallerken Ø 20 x højde 6 cm (vægt 650 g)
  • Frugttallerken Ø 19,5 x højde 2 cm (vægt 300 g)
NB: Tåler opvaskemaskine. Kan bruges i mikroovn.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter