Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Varaschin Summer Udendørs afføring i stål og stof

Kode: SUMMERSETSGA
kr 7.449,44
- +
Leveringstider
30 arbejdsdage
Kropsmateriale
stål
siddende udstyr
stof
Varaschin
Varaschin Summer Set design udendørs afføring i stål
En bred vifte af stoffer og farver og forskellige farver er til rådighed for strukturen. For information og / eller citater, tøv ikke med at kontakte os.

Summer Set er en havo stole præget af en bærende struktur i hvidt pulverlakeret stål og et polstret stofsæde.
Moderne, stilfuld og håndterbar, perfekt til indretning af udendørs miljøer som terrasser, swimmingpools, haver; men det finder også en perfekt placering indenfor i opholdsstuen.
Fås i to forskellige størrelser:
- L 52 x D 49 x H 100 cm H sæde 78 cm;
- L 51 x B 48 x H 87 cm H sæde 65 cm.

NB: Den quiltede pude er inkluderet i prisen.

Vedligeholdelse: Samlingen støtter sollys og regn. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse og særlig opmærksomhed på beskyttelsen af varerne i tilfælde af ugunstige vejrforhold (is, hagl, temperaturændringer, fugtighed, vedvarende, brændende varme eller ekstrem kulde). Varigheden og integriteten af disse varer afhænger af den pleje, som de opretholdes. For aluminium og stålprodukter, selvom det er beskyttet af behandlinger og færdiggørelser egnet til udendørs brug, er det vigtigt at forhindre vand i at stagnere inde i selve produktet. Faktisk har alle genstande tekniske huller, der er nødvendige for anvendelse af beskyttende behandlinger og finish. Indførelsen af vand i disse huller og dens stagnation kan forårsage rust inde i rørene.

For yderligere beskyttelse anbefaler vi at bruge de passende omslag i vintersæsonen, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn. Hvis du ønsker at købe dækning, anmode om et tilbud.

Desuden er produktet velegnet til havmiljøer, saltsprayforhold og poolside møbler i nærværelse af klor.
Forholdsregler: Nøjagtig vedligeholdelse og rengøring er afgørende for at bevare bestanddelernes integritet så længe som muligt.
Det er tilrådeligt at holde artiklerne altid i god stand for at vaske dem ugentligt med rigeligt ferskvand for at fjerne så meget som muligt saltholdigheden, der har tendens til at angribe strukturen.
Dette er den eneste måde at holde produktet i den bedste tilstand.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies