Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Varaschin

Oplev Historie at skabe fremtiden: siden 1969, ægteskabet mellem den gamle håndværk og moderne æstetiske løsninger adskiller virkeligheden i Varaschin, venetiansk leder i 'udendørs møbler. Plottet, først rattan og flet og senere syntetiske materialer og mest velegnede udenfor, er det altid sjælen i Varaschin produktion, som i årenes løb bliver den umiskendelige stilistiske træk og kvalitetssikring.
Ved udendørs samlinger føjes de indendørs og kontrakt, underskrevet af de mest prestigefyldte navne i italiensk og internationalt design. Hvert produkt linje har sin egen historie og særpræg, men den nyfortolkning af plottet grafisk tegn er en stabil virksomhed, der kombinerer og harmonerer.
Opmærksomhed for detaljer, originalitet og æstetisk raffinement er andre vigtige funktioner i Varaschin kreationer, som gør dem unikke, raffineret og elegant. Visionen om et enkelt harmonisk rum, både i kontrakten hjem miljø, inspirerer møbler, der tyder på, at ekspansion og sammensmeltning af det eksterne miljø med den interne én, på en afbalanceret samspil mellem lethed og komfort.