Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Salg Twin Dobbelt italiensk design med eller uden opbevaring 
Valget af dobbeltsengen er afgørende ikke blot at ønske os de længe ventede "søde drømme" i vores komfortable seng, men fordi det er den vigtigste supplement til soveværelset. Det skal afspejle kanonerne af komfort og blive gift med stil i hjemmet. En dobbeltseng design er derfor vigtigt at behandle møblerne i soveværelset. En type meget populære i dag er den polstrede dobbeltseng.

Også praktisk at optimere plads, er polstrede dobbelt senge med opbevaring, praktisk at holde i orden ark og tæpper, og ikke at optage plads i skabene overfyldte allerede. De polstrede design dobbeltsenge give plads til kreativitet takket være de mange former det kan træde i kraft ved at vælge en struktur vintage træ, snarere end strukturen af smedejern.

For ikke at nævne de millioner skygger og farver, der kan tage på hovedet! En læder hovedgærde eller øko-læder vil tilfredsstille de mest raffinerede smag, mens det for dem, der har mere talent kan vælge et betræk i hør, mønstret eller almindelig bomuld udskiftelige, let at vaske og aldrig træt!

Vi kan finde nogen foretrukne løsning, er alle produkter, der præsenteres i kataloget lavet med materialer af høj kvalitet og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed.

Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den dobbeltseng polstret moderne eller klassisk, der er rigtige for dig!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies