Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Stressless | Lænestole til Komfort og Afslapning - UforligneligStressless er den førende producent inden for afslappende og kontorstole

Stressless er det mærke, der repræsenterer den absolutte komfort ved at sidde overalt i verden. Hans lænestole er håndlavet i hånden efter præcise teknikker og ved hjælp af materialer af høj kvalitet ; alt dette for at gøre det at sidde på et af sine produkter uden sidestykke og unik.
"Vores løfte er at fremstille de mest behagelige møbler i verden. Vi leverer kvalitet i alle materialer fra hjertet til huden. Skandinavisk design er frugten af vores forfædres arbejde, der har overdraget det til os."

Ordet til producenten: Vores ingeniører udvikler komplekse processer for at sikre vores medarbejders og vores lands sikkerhed. Vi bruger intensive processer, såsom affedtning af stål med lukket kredsløb, til at bygge metalbaser, som gør det muligt for os at undgå at producere skadelige emissioner i luften og i fjordene. Vi implementerer ny praksis og processer for at beskytte vores medarbejders sundhed og rense vores farvande.

Økologiske materialer søges og købes, og vandbaserede malinger og lakker vælges. Kun materialer af højeste kvalitet bruges . Vores mål er at opbygge et produkt med det minimale økologiske fodaftryk, der vil vare i årtier. Vores daglige indsats er, hvad der gør Ekornes produkter til kvalitetsartikler. Vi tilbyder dig møbler, der varer over tid , så du også kan bidrage til planeten.