Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini

Metalform Design annoncerer eksklusiv aftale med Viadurini for on-line verdensomspændende udbredelse

Metalform design
- en af de førende virksomheder til over 30 år producerer thermo håndlavede møbler 100% italiensk - er glade for at annoncere en aftale med Viadurini, udelukkende til verdensomspændende online-distribution
af sine produkter.

Viadurini er "e-handel for luksus designer møbler, den bedste internationale udstillingsvindue for den unikke samling af radiatorer, termo møbler, varme vægge og diverse tilbehør, håndlavede i Italien. Den Metalform design kollektion er nu tilgængelig på alle 16 af Viadurini networking sites og er oversat til 6 sprog, klar til at blive solgt og leveret i hele verden.

Ægteskabet mellem den autentiske italienske produktion tradition og den internationale succes Viadurini giver liv til en samling af 33 modeller til rådighed i over 100 varianter, herunder elektriske og sanitære installationer, der vrider de klassiske linjer i udstrålende elementer, således at der skabes originale og kreative produkter i stand til at forbedre og dekorere ethvert rum.

Samlingen tager sin inspiration direkte fra moderne kunst og de nyeste tendenser, der krydser Europa.

Materialerne? Kun det bedste. Alle produkter er fremstillet og produceret i Italien. Særlig opmærksomhed er også betalt til metallegeringer, lavet i hånden for et udbytte mere præcis.

Den virkelige revolution? Tilpasning. Takket være professionalisme mærket Metalform dag er radiatorerne, der passer dig! Farver, mønstre, mønstre og tilpasset alle foranstaltninger, klar til at blive installeret i dit miljø, så du kan undgå irriterende og dyre murværk hjem.

Endelig alle Metalform produkter, kan leveres med højere effekt end standard. Takket være deres særlige belægning, cirkulerende mere vand og produktet afgiver mere varme. Den effekt spænder fra 500 W til 2400 W. Alsidig i placering og også ideel til store miljøer for sine varme ydeevne med den minimale vandindhold.

Nogle eksempler? Den udstrålende plade Mirror spejl stil er et særligt produkt, i stand til at give en varm og glødende effekt og forbedre miljøet.

Du har en rustik, shabby chic eller retro? Den pragtfulde Radiant Wood style plade belagt træ vil donere en unik og uimodståelig.

Til de mest fantasifulde og kreative personligheder er perfekte plader Ball stil eller Style Flower der omslutter i sig selv et design med afrundede linjer og farverige; grundlæggende ingredienser til en moderne og ungdommelig beboelsesrum.

Bliv fortryllet af Metalform designprodukter.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies