Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Connubia af Calligaris udtrækkelige og faste spiseborde, design stole

Connubia af Calligaris er det nye mærke, der blev præsenteret af Calligaris i 2016, en samling, der indeholder alt design og kvalitet af et italiensk firma. Calligaris blev grundlagt i 1923 i Manzano del Friuli som et lille familiedrevet håndværkerfirma. Deres eventyr i møblerne begynder med produktion af træstole. Men snart bliver den lille butik til en rigtig industri, der udvider de produkter, der tilbydes på markedet.
Connubia-samlingen, som det kan udledes af titlen, antyder at det er behageligt. Et varmt indrettede miljø er vigtigt af denne grund skaber virksomheden funktionelle møbler med en umiskendelig stil, der giver plads til kreativiteten af ​​hver blanding af former og farver i et spil af uendelige muligheder.

Et grundlæggende kendetegn ved dette firma har altid været at skabe harmoni mellem teknik og æstetik, grund og følelser ved hjælp af de mest innovative materialer og teknikker.
Disse elementer mangler i Garda og Club stof og metal stole, eller i afføringen med en mere vintage touch lavet af stål og faux læder Academy.

Produkterne fra Connubia-linjen stopper dog ikke her, sammen med de ovennævnte møbler er også en del af samlingen storslåede runde borde fremstillet ved at kombinere glas og træ harmonisk, ligesom Mikado-modellen. Udvidelige keramiske og glasborde som Baron og Airport-modeller og udvidelige trækonsoller for at imødekomme ethvert behov som Sigma-modellen med 4 udvidelser.
Disse møbler til huset præget af et moderne design vil skabe et unikt og specielt miljø, der afspejler sjælen hos dem der bor der.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies