Made in Italy

Badeværelse top med centralt integreret håndvask i Luxolid Voghera

  • Made in Italy
  • Kode: VOGHERA
kr 14685,62 kr 18357,08 -20%
Materiale Solid overflade-Luxolid
Leveringstider 10/20 arbejdsdage
Væggehængt badeværelse top med integreret vask Voghera, fremstillet i Italien
Voghera er et integreret system, der består af en monolitisk materialetop med en bas-aflastningsvask, perfekt til at møblere moderne og moderne indstillinger til et afgørende, men essentielt design. Det kan installeres på enhver type møbelfund eller direkte ophængt takket være det specielle beslagsæt.

Det er skabt helt af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere og er kendetegnet ved kvaliteten af det materiale, som det produceres med. Det er fremstillet i Luxolid, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale af høj kvalitet sammenlignet med pladeprodukter, der på grund af de forskellige limefaser over tid kan vise farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det foreslås altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Fås i syv forskellige størrelser og fås i seksten farver i Luxolid-serien.
Målinger :
- L70 x P50 x H12 cm;
- L80 x P50 x H12 cm;
- L90 x P50 x H12 cm;
- L100 x P50 x H12 cm;
- L110 x P50 x H12 cm;
- L120 x P50 x H12 cm;
- L130 x P50 x H12 cm.
Det er muligt at anmode om det integrerede håndklædeholderhul, forside eller side samt versionen af den asymmetriske håndvask.

Tilpas dit miljø og gør dine rum unikke med dette mesterværk af velvære. For information og / eller tilbud kontakt os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro