Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3x4 vandafvisende udendørs paraply med aluminiumsstang - Zeus af Talenti

Kode: PARZES
kr 22.515,80
Moms er inkluderet
- +
Materiale
Stof, aluminium
Leveringstider
20 arbejdsdage
Længde (cm)
300
Dybde (cm)
300
Højde (cm)
300
Talenti

Udendørs paraply med luksus 3x4 vandafvisende stof baldakin.

Udendørs paraply ideel til haver, terrasser eller store balkoner lavet med 3x4 stof i hvidt vandafvisende stof sammensat af polyester behandlet i PU og aluminium struktur. 
Strukturen sikrer dette produkt enestående stabilitet, der klarer at modstå regn og stærke vindstød. Dens funktionalitet forbedres yderligere af det enkle, udtrækkelige åbningssystem, der muliggør lukning parallelt med stangen, af den aftagelige krumtap, der styrer åbningen og lukningen af stoffet og af den roterende stang, der giver dig mulighed for let at dreje paraplyen 360 °.
Dets moderne design sammen med de imponerende dimensioner gør det til en perfekt løsning til at berige enhver indretningssituation med personlighed og elegance, samtidig med at de skaber store skyggefulde områder, der er ideelle til at tilbringe afslappende øjeblikke ved poolen eller skabe den perfekte atmosfære til frokoster eller middage på varme og solrige dage .

Funktioner :
  • aluminiumsstang 120x76 mm;
  • 7 aluminiumsribber 20x35 mm;
  • paraplyhøjde: 300 cm;
  • UV80 + vandafvisende klud;
  • maksimal vindmodstand: 39/49 km / t
NB : base ikke inkluderet. Efter anmodning er det muligt at have belysningssystemet tilgængeligt i den genopladelige batterieversion eller i varianten med lydsystem til tilslutning af dine Bluetooth-enheder.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter