Made in Italy

3-lys pendel i rød eller grå methacrylat diameter 67 cm Vanna

  • Made in Italy
  • Kode: NUCLEA869
kr 3.518,61 kr 4.398,24 -20%
Foranstaltninger Diameter 67 H38 cm
Leveringstider 7 hverdage *leveringstiderne kan stige, hvis varen ikke er på lager.
3-lys pendel i metakrylat med nuanceret dekoration, Ø67, Vanna
3-lys suspension i methacrylat fås i farverne: satin, rød, cromolit, røget, spectrall og tekstur guld. Naturlig opal version med nuanceret dekoration i farverne: rød og grå. Understøtning af malet metal. Forkromet metaldetaljer.

E27 tilslutning
Trådlængde: 160 cm
Pærer: 3 x 53 W max - E27 HGS ( ikke inkluderet ).

italiensk producent
Denne artikel er lavet af en virksomhed, der siden 1997 har kombineret ideer, materialer og stil for at skabe genstande beregnet til hverdagen. Design bliver praktisk og tilgængeligt, hverdagen forvandles til en ekstraordinær oplevelse, der nyfortolker begrebet lys og rum.
Ved at bruge materialer som methacrylat, polycarbonat, træ og termosmeltet og genbrugsplastik, kombineret med en blanding af erfaring og kreativitet, tager artikler med et unikt, men stadig funktionelt design form. Designer pendellamper , moderne loftslamper , væglamper , bordlamper og gulvlamper ... indretningstilbehør er designet til at skabe følelser og vække en umiskendelig følelse af velvære.
Filosofien bag virksomheden er "positivt design": en filosofi, en tanke, en anderledes livsstil og en ny måde at opleve sine omgivelser på. Sådan bliver kreationer med et let, essentielt og miljøvenligt design født, for at komme ind i Worldwides hjem.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter