Made in Italy

2 skamler i sort læder og guld stålkonstruktion lavet i Italien - Bolle

  • Made in Italy
  • Kode: BOLLE
kr 9.757,86 kr 12.197,33 -20%
Leveringstider 15/20 hverdage
siddende udstyr læder
Strukturmateriale stål og træ
Længde (cm) 38
Dybde (cm) 43
Højde (cm) 70/96
Sædehøjde (cm) 53/79

2 Stuestole i læder, træ og stål Fremstillet i Italien

2 spisestole lavet med krydsfinersæde betrukket med sort læder , firkantet fod i guldmalet stål , drejelig gaslift, helt Made in Italy.

Denne robuste og imponerende taburet er et karakteristisk designermøbel , der kombinerer industriel elegance med uovertruffen komfort . Sædet, der er lavet af materialer af høj kvalitet, er designet til at tilbyde maksimal komfort, understøttet af en metalstruktur, der sikrer stabilitet og modstand over tid.

Stellets modige design, kombineret med valget af farver og finish, gør denne skammel til et alsidigt møbel , der kan passe ind i personligheden både i moderne miljøer og i mere traditionelle sammenhænge. Den ergonomiske fodstøtte inviterer dig til lange øjeblikke af afslapning, og sædet er designet til at rumme og støtte kroppen ved enhver brug.

Den perfekte fusion mellem stil og funktionalitet gør denne taburet til det ideelle valg for dem, der ønsker at give et strejf af karakter til deres rum , hvad enten det er en bar, et køkken eller et kontor. At vælge det betyder at vælge et møbel, der ikke vil gå ubemærket hen, samtidig med at det garanterer mange års pålidelig og behagelig brug.

Dimensioner:

  • længde: 38 cm
  • dybde: 43 cm
  • højde: 70/96 cm
  • sædehøjde: 53/79 cm
NB: yderligere finish er tilgængelige.
For information kontakt os ved at bruge formularen " Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter