Made in Italy

2 pers. sofa i lys beige og guldblomsterstof lavet i Italien - sten

  • Made in Italy
  • Kode: PIETRA1
kr 6.221,97 kr 7.777,44 -20%
Leveringstider 35/40 hverdage
Strukturmateriale træ
Længde (cm) 111
Dybde (cm) 50
Højde (cm) 84

Indendørs træsofa lavet i Italien

Indendørs sofa med dele af massivt bøgetræ , skumgummisæde , stofbetræk , elastiske stropper, krydsfinerryglæn helt lavet i Italien.
Dette elegante møbel skiller sig ud i ethvert rum for dets originalitet og elegance , elementer givet af syningens særlige karakter og det vidunderlige stof, der sikrer et behageligt og omsluttende sæde. Dens design er udtænkt og udtænkt til at være i stand til at kombinere forfining af linjerne med funktionaliteten af sammensætningen i et enkelt produkt, så det får et centralt rum i ethvert miljø.

Afslut:
  • Struktur: patineret valnød
  • Sæde: lys beige og guldblomstret stof
Dimensioner:
  • Længde 111 cm
  • Dybde 50 cm
  • Højde 84 cm

BLOMSTERSTOF: 65% trådformet polyester - 30% akryl - 5% viskose

MALERI: Maling udføres hovedsageligt med vandbaserede produkter. Vandbaseret og polyurethan maling for at give større modstand mod overfladen. Vandbaseret og shellak finish.

ALMINDELIG VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING: Støv møblerne af med en tør klud. Undgå slibende og/eller opløsningsmiddelholdige produkter. Placer ikke pander eller andre genstande, der afgiver varme, på møbelplader. Du kan bruge speciel møbelvoks til at påføre med en ulden klud, hvis du vil genoplive varen.

FORHOLDSREGLER: I betragtning af at træ er et levende materiale og følsomt over for fugt, skal der lægges særlig vægt på at placere møblerne inde i boliger med puds, der har været hvilet og tørt i mindst 1 måned. Vi anbefaler dog at lade være med et mellemrum på mindst 5 centimeter fra væggen i nogle måneder og lufte rummene ofte.

NB: På forespørgsel fås forskellige finish.
Kontakt os for et tilbud eller for information ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Email Newsletter
Newsletter