18 porcelænstallerkener med dekorationer Inspireret af Det Caribiske Hav - Familie

  • Kode: FAMILIE
kr 1.422,13 kr 1.777,66 -20%
Tidligere pris: kr 1.777,66
Materiale porcelæn og stentøj
Foranstaltninger Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm / Suppetallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm / Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj

18 tallerkener af porcelæn og stentøj. 6 bordpladser i 2 forskellige dekorationer i samme pakke. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener .

Lad dig inspirere af dette sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj . Tallerkenerne er prydet med nautiske motiver i en beroligende palet af blå og hvid, der fremkalder frådende bølger og svømmende fisk. Porcelæn passer harmonisk med stentøj og tilføjer dybde og karakter til hvert stykke.

Denne service er perfekt for dem, der elsker at omgive sig med naturlig skønhed og drømmer om at spise ved havet. Stentøjets holdbarhed og porcelænets finhed gør det praktisk til hverdagsbrug, men elegant nok til særlige lejligheder , hvilket afspejler sofistikeret smag og passion for håndværk .

Uanset om du er vært for en sommermiddag under åben himmel eller en vinterfrokost, der minder om sommerens varme, er dette service det rigtige valg til at tilføje et strejf af unik stil og kvalitet til ethvert måltid.

Dimensioner:

  • Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm (vægt: 700 g)
  • Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm (vægt: 550 g)
  • Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm (vægt: 300 g)
NB: Kan bruges i mikroovne. Tåler opvaskemaskine.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter