18 porcelæns- og stentøjstallerkener med 6 bordpladser i 3 forskellige dekorationer - Hier

  • Kode: HIER
kr 2.433,61 kr 3.042,00 -20%
Tidligere pris: kr 3.042,00
Materiale porcelæn og stentøj
Foranstaltninger Middagstallerken: Ø 26,5 x højde 3 cm / Suppetallerken: Ø 20 x højde 5 cm / Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj

18 tallerkener af porcelæn og stentøj. 6 bordpladser i 3 forskellige dekorationer i nuancer af sort og guld i pakken. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener .

Pak bordet ind i overdådighed og mystik med dette sæt af 18 tallerkener i porcelæn og stentøj , hvor charmen ved abstrakt design møder dybden af det mest intense sort. Hvert stykke er kunstfærdigt dekoreret med cirkulære motiver og geometriske spiraler , der spiller med hinanden og skaber en hypnotisk visuel effekt, lige så fed som den er elegant.

Farvepaletten bevæger sig gennem nuancer af sort, beriget med punkter af guldlys, der giver liv til et spisebord, der er et ægte teater af skygge og lys . Finishen af porcelænet og stentøjets robusthed gør hver tallerken ikke kun til et stilobjekt, men også et vidnesbyrd om funktionalitet og modstand .

Denne service er ideel til dem, der søger kvalitet og tidløs sofistikering , et perfekt supplement til moderne miljøer og for dem, der ikke er bange for at turde med et modigt valg. Med disse retter hylder vi skønheden ved håndværk og tilbyder en kulinarisk oplevelse, der går langt ud over normen, og forvandler hvert måltid til en lejlighed med luksus og karakter .

Dimensioner:

  • Middagstallerken: Ø 26,5 x højde 3 cm
  • Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5 cm
  • Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
NB: Håndvask anbefales.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter