18-delt porcelænsservice, alle forskellige fra hinanden - Klein

  • Kode: KLEIN
kr 1.238,23 kr 1.547,85 -20%
Tidligere pris: kr 1.547,85
Materiale porcelæn
Foranstaltninger Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm / Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5 cm / Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Service af 18 porcelænstallerkener

18 tallerkener af porcelæn. 6 bordsæder i 6 forskellige farver i samme pakke. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener .

I dette sæt med 18 porcelænstallerkener har hvert element et maurisk mønster med komplekse geometrier, der fremkalder gamle mosaikfliser, malet i en række farver, der minder om krydderier og ædelstene, der findes i en solrig basar.

Med nuancer, der spænder fra safrangul til havblå, fra intens orange til smaragdgrøn, bringer dette sæt en festival af lyse farver til bordet. Den visuelle rigdom af disse tallerkener gør dem ikke kun til funktionelle objekter, men ægte dekorative fokuspunkter for ethvert miljø, perfekt til alle, der ønsker at tilføre energi og varme i deres boligareal.

Porcelænet af høj kvalitet sikrer, at denne service er lige så langvarig , som den er smuk , og tilfredsstiller passionen for ekspertise og sofistikeret smag . Disse tallerkener er ideelle til enhver lejlighed og er en erklæring om kærlighed til skønhed og en hyldest til håndværkstraditionen.


Dimensioner:

  • Middagstallerken: Ø 27 x højde 3 cm
  • Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5 cm
  • Frugttallerken: Ø 19 x højde 2 cm
NB: Tåler opvaskemaskine. Kan bruges i mikroovn.
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter