18-delt middagsservice med fisk og søstjernedekorationer - Depuis

  • Kode: DEPUIS
kr 1.422,13 kr 1.777,66 -20%
Tidligere pris: kr 1.777,66
Materiale porcelæn og stentøj
Foranstaltninger Middagstallerken: Ø 26,5 x højde 3 cm / Suppetallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm / Frugttallerken: Ø 19 x højde 2,5 cm
Leveringstider 7/10 hverdage

Sæt med 18 tallerkener i porcelæn og stentøj

18 tallerkener af porcelæn og stentøj . 6 bordpladser i 2 forskellige dekorationer i samme pakke. Serveringen består af 6 middagstallerkener, 6 suppetallerkener, 6 frugttallerkener . Linje i blå nuancer og krystallinsk blå beriget af reproduktioner af fisk og søstjerner, der ser ud til at svømme på overfladerne.

Oplev fortryllelsen ved en 18-plade service , der harmoniserer porcelænets raffinerede lethed med stentøjets jordiske robusthed . Et ægteskab af materialer, der taler til søgen efter elegance og holdbarhed .

Disse tallerkener, ideelle til dem, der sætter pris på sofistikerede detaljer, er perfekte til at forvandle ethvert måltid til en særlig lejlighed. Finishen spiller med lys og tilføjer dybde og visuel interesse til servicen.

Forskøn dit bord med disse tallerkener, der gør porcelæns- og stentøjskunsten til et samtalepunkt, der fejrer traditionelt håndværk med et strejf af modernitet . Med disse retter bliver ethvert kulinarisk møde et stilstatement, ideelt for dem, der ønsker kvalitet, design og funktionalitet i hverdagen og i stunder med hygge.

Dimensioner:
  • Middagstallerken: Ø 26,5 x højde 3 cm (vægt: 650 gr)
  • Dyb tallerken: Ø 20 x højde 5,5 cm (vægt: 500 g)
  • Frugttallerken: Ø 19 x højde 2,5 cm (vægt: 300 g)
NB: Kan bruges i mikroovne. Tåler opvaskemaskine
Kontakt os for yderligere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter