Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Varaschin Summer Set haven lænestol, moderne design

Kode: SUMMER SET PL LOUNGE
kr 7.852,12
complimenti
Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
71x68xH78 cm
Designer
Christophe Pillet
Leveringstider
30 arbejdsdage
Varaschin
Varaschin Summer Set haven lænestol, moderne design
Udendørs stof lænestol med pulverlakeret stålramme. Registreret model. Sommersæt er en yderst alsidig lænestol, der kan bruges både udendørs og for at gennemføre indendørs omgivelser. Leveres med sædepude og rygpude.

Ud over de foreslåede, er mange andre typer beklædning tilgængelige. Skriv til clienti@viadurini.it for at få stoffet mappen.
For yderligere beskyttelse anbefales det at anvende de passende dæksler om vinteren, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn. Hvis du ønsker at købe dækningen, skal du anmode om et citat fra clienti@viadurini.it.

NB . Samlingen støtter sollys og regn. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse og særlig opmærksomhed på beskyttelse af genstande i tilfælde af ugunstige vejrforhold (is, hagl, temperaturændringer, fugtighed, vedvarende, fugtig varme eller ekstrem kulde). Varernes holdbarhed og integritet afhænger af den pleje, som de opretholdes. For aluminium og stålprodukter (43, 304Ep, 316), selvom det er beskyttet af behandlinger og færdiggørelser egnet til udendørs brug, er det vigtigt at forhindre vand i at stagnere inde i selve produktet. Faktisk præsenterer alle artikler tekniske perforeringer, der er nødvendige for anvendelse af beskyttende behandlinger og finish. Indførelsen af ​​vand i disse huller og dets stagnation kan forårsage rust på rørets indre dele.

Salt og klor tåge : Produktet er velegnet til havmiljøer, ved saltsprøjteforhold og ved indretning af poolen i nærværelse af klor. Foranstaltninger: Omhyggelig vedligeholdelse og rengøring er afgørende for at bevare komponenternes integritet så længe som muligt.
Det er tilrådeligt at holde artiklerne altid i god stand for at vaske dem ugentligt med masser af ferskvand for at fjerne så meget som muligt saltholdigheden, der har tendens til at angribe strukturen. Kun ved at gøre det er sikkerheden ved at holde produktet i bedste stand.

C5M Maling af stålprodukter, der passer til havområder : C5M-cyklen er klassificeret i henhold til ISO12944-2-standarden som beskyttelsescyklus for havområder. Den består af fire forskellige faser.
1) GRANIGLIATURA producerer tre positive virkninger: det renser de jernholdige dele, rujer overfladen (øger vedhæftningen af ​​efterfølgende applikationer), hærder (ved kompression) overfladen. 2) KAPOFORIS, der omfatter en række affedtning og skylning af jernelementet, en fosfatering (dvs. en første beskyttende applikation baseret på mangan, zink og nikkel), en elektrodeposition af tværbeskyttelsen (ca. 20/25 mikron) ) i en 175 graders ovn 3) ZINCANTE FONDER består af elektrostatisk påføring af en zinkbelægnings primer (ca. 50/55 mikron) og den efterfølgende tværbinding i en 180 graders ovn. 4) POWDER VARNISHING
Elektrostatisk påføring af den endelige finish (ca. 60/65 mikron) og tværbinding i en 185 graders ovn.

Vi har hele Varaschin linjen til rådighed. Kontakt os for et tilbud.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies