Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Varaschin Emma moderne udendørs lænestol med stof nakkestøtte

Kode: EMMATES
kr 21.919,64
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
L 83 x D 79 x H 108 cm H sæde 46 cm
Leveringstider
30 arbejdsdage
Kropsmateriale
aluminium
siddende udstyr
stof
Varaschin
Varaschin Emma udendørs lænestol med stof og metal hovedstøtte
En bred vifte af stoffer og farver og forskellige farver er til rådighed for strukturen. For information og / eller citater, tøv ikke med at kontakte os.

Emma er en storslået haveolde med en struktur lavet af håndvævet syntetisk fiber med en mørkegrå pulverlakeret aluminiumsramme .
Det kommer også med ben i gråmalet aluminium og et sæde polstret med Dryfeel gummi dækket af stof.
Takket være det moderne design og dets praktisk er det perfekt til dekoration af udendørs miljøer som terrasser, swimmingpools, haver; men det finder også en perfekt placering indenfor i opholdsstuen.

NB: Sædepude, ryglæn og hovedstøtte er inkluderet i prisen.

Vedligeholdelse: Samlingen støtter sollys og regn. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse og særlig opmærksomhed på beskyttelsen af varerne i tilfælde af ugunstige vejrforhold (is, hagl, temperaturændringer, fugtighed, vedvarende, brændende varme eller ekstrem kulde). Varigheden og integriteten af disse varer afhænger af den pleje, som de opretholdes. For aluminium og stålprodukter, selvom det er beskyttet af behandlinger og færdiggørelser egnet til udendørs brug, er det vigtigt at forhindre vand i at stagnere inde i selve produktet. Faktisk har alle genstande tekniske huller, der er nødvendige for anvendelse af beskyttende behandlinger og finish. Indførelsen af vand i disse huller og dens stagnation kan forårsage rust inde i rørene.

For yderligere beskyttelse anbefaler vi at bruge de passende omslag i vintersæsonen, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn. Hvis du ønsker at købe dækning, anmode om et tilbud.

Desuden er produktet velegnet til havmiljøer, saltsprayforhold og poolside møbler i nærværelse af klor.
Forholdsregler: Nøjagtig vedligeholdelse og rengøring er afgørende for at bevare bestanddelernes integritet så længe som muligt.
Det er tilrådeligt at holde artiklerne altid i god stand for at vaske dem ugentligt med rigeligt ferskvand for at fjerne så meget som muligt saltholdigheden, der har tendens til at angribe strukturen.
Dette er den eneste måde at holde produktet i den bedste tilstand.

For nylig viste produkter