Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Spejlskab LED belysning med 3 døre, moderne design, Carol

Kode: CHRIS120
kr 10.033,16
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
L1200x H 700XP 135 mm
Leveringstider
* 3 ugers leveringstid kan variere, hvis produkterne ikke er på lager.
Produkt vægt
39 kg
Tilpasset
Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Viadurini Bathroom
Spejlskab tre døre moderne design, LED belysning, Carol
Skab med 3 spejllåger. En tynd linje af lys kendetegner profilen af ​​dette kabinet til at tilbyde en perfekt frontal belysning. Integreret i topkonstruktion og bunden af ​​den fulde omgivende belysning lyseffekten af ​​dette spejl styres af en sensor. Bekvem åbning af dørene gennem en krom stål håndtere. Struktur i FENIX, polymere materiale med nano teknologiske behandling, vandafvisende, anti-fingeraftryk og blød at røre ved. Leveres med sokkel og switch.
En tynd linje af lys kendetegner profilen af ​​dette kabinet til at tilbyde en perfekt frontal belysning. Integreret i topkonstruktion og bunden 'af fuld omgivende belysning lyseffekten af ​​dette spejl styres af en sensor. Praktisk l 'åbning af dørene gennem håndtaget i kromstål.
Carol er fås i 3 farver:
- Fenix White;
- Beaver Fenix;
- Røg Grå Fenix.
Vælg fra menuen, i højre side af billedet, finish du ønsker.

LED Lights: 4000K (medfølger).
Effekt: 42 W
Lumen: 3920 lm

Producer Fremstillet i Italien
Produkterne fra denne samling blev foretaget af et selskab, der er baseret på "styrken af ​​erfaring"; erfaring dyrkes i et halvt forskning århundrede på materialer, forarbejdning teknikker, for de mest effektive resultater og æstetiske løsninger. Men virksomheden kan også prale af erfaringerne i historien om de steder, Toscana, smukke land rigt på middelalderen og renæssancen slotte, villaer, beordrede et landskab af marker og skove, hvor vækst og erhvervsudvikling har givet alle " hele området en ledende rolle og et nyt ansigt, både socialt, økonomisk og kulturelt. Inden for disse rammer har vi udviklet en sti centreret om udviklingen af ​​trends og intern planlægning, styrket af en kommerciel og distributionsstrategi.
Design, fleksibilitet og opmærksomhed for detaljer er nøgleordene for realiseringen af boligtekstiler: badeværelse spejle, lyse spejle, møbler beholder og kolonner er designet til at gøre badeværelset et funktionelt miljø, men med stil.
Altid i pagt med tiden, dette selskab giver en kvalitetsproduktion med samlinger, der ved, hvordan man reagerer på de forskellige behov hos sine kunder med hensyn til funktionalitet, æstetik og kvalitet / prisforhold. En overholdelse af europæiske standarder og i de der anvendes i de forskellige stadier af forarbejdning af produktet og med garanti for en produktionskæde til 100% fremstillet i Italien materialer.

For nylig viste produkter