Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bessie duvefarvet læderstole spisestue stol, lavet i Italien

Kode: BESSIE
kr 3.505,65 kr 4.733,75 -26%
Moms er inkluderet

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

- +
Materiale
kunstlæder
Foranstaltninger
45,5x44,5xh93 sædehøjde 46 cm
Leveringstider
25 arbejdsdage
Viadurini Living
Design stol i brandsikret imiteret læderetuve-made lavet i Italien Bessie
Bessie er ideel til dem, der leder efter en behagelig stol: de dobbelte puder på bagsiden og på sædet sikrer optimal komfort. Ideelt i spisestuen såvel som i køkkenet, vil det tilpasse værelserne med design og funktionalitet.
Benene har en geometrisk og firkantet form. Den dugegrå læderbetræk, som helt dækker stolen, gør den velegnet til at blive indsat i forskellige møbleringskontekster.

Den moderne Bessie stol er dækket af brandsikret imiteret læder klasse 1 IM , blød og formbar. Modstandsdygtigt mod gnidning og slid, den er lavet ved hjælp af en bomuldsbase og et syntetisk lag, der reproducerer hudens virkning, med en elegant finish og med vintage referencer i fuld respekt for dyrene.
Belægningen kan rengøres med en fugtig klud og neutral sæbe. Pas på at fjerne alle spor af rengøringsmiddel med en ren klud. Brug IKKE alkohol, benzin eller alkaliske syrer. Undgå kontakt med olieholdige væsker, og fjern dem omgående.

Produktionen finder sted udelukkende i Italien, og kun udvalgte materialer af højeste kvalitet anvendes. Erfaringerne fra dygtige håndværkere kombineret med et raffineret æstetisk studie bidrager til at skabe et unikt møbel.

NB Artiklen kom til at pakke fra 2 stk. Pr. Boks. For speciel emballage (1, 3, 5, 7 ... stykker) er der et tillæg på € 49,00.

For nylig viste produkter