Made in Italy

Bergere haven lænestol Varaschin Summer Sæt med moderne design

  • Made in Italy
  • Kode: SUMMERSET1
kr 31512,92
Foranstaltninger L 73 x B 97 x H 97 cm H sæde 47 cm
Leveringstider 30 arbejdsdage
Kropsmateriale stål
Varaschin Summer Set haven lænestol i stål og polstret stof
En bred vifte af stoffer og farver og forskellige farver er til rådighed for strukturen. For information og / eller citater, tøv ikke med at kontakte os.

Summer Set er en fortryllende lænsestol fra bergere slappe af, karakteriseret ved en understøttende struktur i pulverlakeret stål med et udvalg af hvide eller sorte farver; Sæde- og bagsædepude dækket af stof og polstret med Dryfeel-gummi.
Med stor effekt og elegance vil det være perfekt til dekoration af udendørs miljøer som terrasser, swimmingpools, haver; men det finder også en perfekt placering indenfor i opholdsstuen.

NB: Alle puder er inkluderet i prisen.

Vedligeholdelse: Samlingen støtter sollys og regn. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse og særlig opmærksomhed på beskyttelsen af varerne i tilfælde af ugunstige vejrforhold (is, hagl, temperaturændringer, fugtighed, vedvarende, brændende varme eller ekstrem kulde). Varigheden og integriteten af disse varer afhænger af den pleje, som de opretholdes. For aluminium og stålprodukter, selvom det er beskyttet af behandlinger og færdiggørelser egnet til udendørs brug, er det vigtigt at forhindre vand i at stagnere inde i selve produktet. Faktisk har alle genstande tekniske huller, der er nødvendige for anvendelse af beskyttende behandlinger og finish. Indførelsen af vand i disse huller og dens stagnation kan forårsage rust inde i rørene.

For yderligere beskyttelse anbefaler vi at bruge de passende omslag i vintersæsonen, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn. Hvis du ønsker at købe dækning, anmode om et tilbud.

Desuden er produktet velegnet til havmiljøer, saltsprayforhold og poolside møbler i nærværelse af klor.
Forholdsregler: Nøjagtig vedligeholdelse og rengøring er afgørende for at bevare bestanddelernes integritet så længe som muligt.
Det er tilrådeligt at holde artiklerne altid i god stand for at vaske dem ugentligt med rigeligt ferskvand for at fjerne så meget som muligt saltholdigheden, der har tendens til at angribe strukturen.
Dette er den eneste måde at holde produktet i den bedste tilstand.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro