Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Moderne design benzinvaske Dalmine Maxi, fremstillet i Italien

Kode: DALMINE3
kr 5.996,58 kr 8.693,95 -31%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Luxolid
Foranstaltninger
L90xP42xH12 cm.
Leveringstider
10/20 arbejdsdage
Viadurini Bathroom
Håndvaske i moderne design, der er lavet i Italien af Dalmine Maxi
Dalmine er en fritstående håndvask med en oval og blød form og minimal essens for et naturligt og indhyllende design, der kan gøre forskellen inde i dit badeværelse.

Det er fremstillet i Luxolid af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, af højere kvalitet end normale pladeprodukter, som på grund af de forskellige limefaser over tid kan have ændringer i farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det tilrådes altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Dalmine fås i seksten forskellige farver i Luxolid-serien.

Tilpas dine rum og gør dit badeværelse autentisk med denne stildetalje med et uimodståeligt Made in Italy-design. For information og / eller tilbud kontakt os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter