Made in Italy

Moderne design benzinvaske Dalmine Maxi, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: DALMINE3
kr 6114,66 kr 6794,10 -10%
Materiale Luxolid
Foranstaltninger L90xP42xH12 cm.
Leveringstider 10/20 arbejdsdage
Håndvaske i moderne design, der er lavet i Italien af Dalmine Maxi
Dalmine er en fritstående håndvask med en oval og blød form og minimal essens for et naturligt og indhyllende design, der kan gøre forskellen inde i dit badeværelse.

Det er fremstillet i Luxolid af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, af højere kvalitet end normale pladeprodukter, som på grund af de forskellige limefaser over tid kan have ændringer i farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det tilrådes altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Dalmine fås i seksten forskellige farver i Luxolid-serien.

Tilpas dine rum og gør dit badeværelse autentisk med denne stildetalje med et uimodståeligt Made in Italy-design. For information og / eller tilbud kontakt os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro