Made in Italy

Badeværelse spejl med moderne design LED lys med matteret kanter Veva

  • Made in Italy
  • Kode: VEVA
kr 3928,41 kr 4910,53 -20%
Leveringstider 2 ugers leveringstid kan variere, hvis produkterne ikke er på lager.
Produkt vægt 12 kg
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Spejl moderne design med satin kanter og LED lys, Veva
Spejl med et minimalt design med en let sandblæsning i de øvre og nedre kanter for optimal belysning miljø.

LED Lygter: 4000K
Effekt: 20W
Lumen: 1810 lm

Producer Fremstillet i Italien
Produkterne fra denne samling blev foretaget af et selskab, der er baseret på "styrken af ​​erfaring"; erfaring dyrkes i et halvt forskning århundrede på materialer, forarbejdning teknikker, for de mest effektive resultater og æstetiske løsninger. Men virksomheden kan også prale af erfaringerne i historien om de steder, Toscana, smukke land rigt på middelalderen og renæssancen slotte, villaer, beordrede et landskab af marker og skove, hvor vækst og erhvervsudvikling har givet alle " hele området en ledende rolle og et nyt ansigt, både socialt, økonomisk og kulturelt. Inden for disse rammer har vi udviklet en sti centreret om udviklingen af ​​trends og intern planlægning, styrket af en kommerciel og distributionsstrategi.
Design, fleksibilitet og opmærksomhed for detaljer er nøgleordene for realiseringen af boligtekstiler: badeværelse spejle, lyse spejle, møbler beholder og kolonner er designet til at gøre badeværelset et funktionelt miljø, men med stil.
Altid i pagt med tiden, dette selskab giver en kvalitetsproduktion med samlinger, der ved, hvordan man reagerer på de forskellige behov hos sine kunder med hensyn til funktionalitet, æstetik og kvalitet / prisforhold. En overholdelse af europæiske standarder og i de der anvendes i de forskellige stadier af forarbejdning af produktet og med garanti for en produktionskæde til 100% fremstillet i Italien materialer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro