Made in Italy

Ædelt håndværksforklæde i hamp håndmalet fremstillet i Italien - Viadurini af Marchi

 • Made in Italy
 • Kode: DLMGP03202
kr 1.655,09 kr 2.068,88 -20%
Materiale Hamp
Foranstaltninger 81x75 cm
Farve flerfarvet
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk

Forklæde med kunstnerisk værdi for køkkenet, håndlavet med smæk og lomme i antikt lærred, helt håndmalet efter den italienske tradition, et unikt kvalitetsstykke fremstillet i Italien.

På værkstedet siden 1990 har Lara Marchi skabt autentiske unikke og eksklusive kunstværker ved håndmaling på håndvævede gamle stoffer.

Kreationernes vigtigste egenskaber er velproportionerede geometriske linjer med godt afstemte farver, der oprettes hver gang ved at blande forskellige ikke-gentagne farver. Hele denne er så afbalanceret, at den afslører en harmoni af følelser.

De anvendte tekstiler af linned eller hamp stammer fra manuelt arbejde udført på en væv af kvinderne i Romagna, en kunsthåndværkskunst, der er forsvundet i årtier.

Dette er robuste stoffer, der er skabt specifikt for at modstå tid og har en fascinerende historie bag sig: De blev født i Romagna-landstederne, hvor hver familie vinkede deres egne stoffer derhjemme ved hånden til væven. De er artefakter, som derfor fortæller os om liv, der leves ved at fortsætte med at give os følelser, også i dag.

Deres fordel:

 • Nogle af de antikke stoffer, der er ekspert dekoreret med hånden af Lara, går tilbage til begyndelsen af forrige århundrede .
 • De anvendte farver oprettes direkte af kunstneren i hans værksted i henhold til opskriften fra 1600 og er uudslettelige og modstandsdygtige over for gentagen vask selv i vaskemaskinen.

Hver vare kræver arbejdsdage, og de forskellige faser inkluderer:

 1. Vask : stoffet vaskes og tørres naturligt.
 2. Klip : Stoffet skæres for hånd til størrelsen og formen på den artikel, der skal oprettes.
 3. Manganatura : denne fase udføres med mangle fra 1633 for at stryge, komprimere og trykke på stoffet.
 4. Forberedelse af farven : i henhold til opskriften fra 1600'erne produceres farverne manuelt ved hjælp af naturlige ingredienser, der giver unikke og livlige nuancer, samtidig med at de garanterer et optimalt udbytte og maksimal modstand. De forberedte primærfarver er: rust, blå, grøn, rød.
 5. Håndmaling : Hver vare er håndmalet.
 6. Farvetørring : Efter maling af stoffet strækkes det ud til tørre i et par dage.
 7. Fastgørelse af farven: En anden vigtig fase for at garantere varigheden af farven og bevare dens glans over tid.
 8. Strygning med mangle : anden fase af strygning af det stof, der er nødvendigt til forberedelsen til den næste fase, det med emballering og syning.
 9. Pakning og syning : i denne fase oprettes, sys og pakkes de forskellige artikler for hånd.
 10. Sidste strygning med mangle : artiklen er klar til brug.


Hele fremstillingsprocessen, der udføres som i 1633, er naturligt med lav miljøpåvirkning, øko-bæredygtig , fordi energiforbruget reduceres til et minimum.

Hver skabelse skal betragtes som et ægte kunstværk , unikt og ikke-gentageligt i sin art.
Manuel bearbejdning i alle produktionsstadier gør hvert enkelt produkt unikt, og hver lille detalje, der kan virke som en ufuldkommenhed, viser, at værket blev udført af en håndværker og ikke af en maskine.

Teknisk information:

 • Stof : 100% gammelt hamp lærred, håndvævet væve. Det typiske træk ved dette gamle og dyrebare stof er strukturens uregelmæssighed.
 • Mål : 81 x 75 cm
 • Vaskeanvisning : Du kan maskinvask. Varen sendes med detaljerede vaskeanvisninger.
Email Newsletter
Newsletter