Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Abbie faux læder design spisestue, lavet i Italien

Kode: ABBIE
kr 3.558,31 kr 5.074,66 -30%
Moms er inkluderet

madein_italy

Minimum ordremængde: 2
- +
Materiale
corten og imiteret læder
Foranstaltninger
45,5x44,5xh96 sædehøjde 46 cm
Leveringstider
25 arbejdsdage
Viadurini Living
Moderne faux læder spisestue, lavet i Italien Abbie
Abbie-stolen er en stole af karakter, som gør det muligt at tilpasse med stil og forfining det miljø, hvor det er placeret. Charme og funktionalitet blander sig i det. Den brede og høj ryglæn sikrer optimal siddekomfort. Det kan bruges til at forsyne både spisestuen og køkkenet. Lærfarven på økologisk læderbelægning har en neutral farve, som nemt tilpasser sig forskellige indretningskontekster. Benene med corten-finish forudindstiller en bestemt pyramideform.

Det anvendte øko-læder er formbart og alsidigt. Den er produceret med en bomuldsbase kombineret med et syntetisk lag, som reproducerer huden. Det har en fremragende modstand mod gnidning og slid. Fordelen er at genskabe samme effekt som et ægte lædersæde, samtidig med at dyrene respekteres.

Abbie design stolen er håndlavet i Italien af ​​et firma, der har over 40 års erfaring i branchen. Andre former for belægning er tilgængelige i forskellige farvevariationer. For information / estimater skriv til clienti@viadurini.it.

NB Artiklen kom til at pakke fra 2 stk. Pr. Boks. For speciel emballage (1, 3, 5, 7 ... stykker) er der et tillæg på € 49,00.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter